Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa srbima moraš biti samo strpljiv, jer koliko god ih mrzio, nikad im ne možeš nanijeti štete koliko oni sami sebi, Nakon gubitka "srpske krajine" , "srpskog Kosova" ,"srpske C.Gore," očigledno je došlo vrijeme da se i posljednji teritorij sa prefiksom "srpski" vrati u prirodno, prvobitno stanje. Tako da podržavam mileta i isprdke , jer niko nam neće vratiti Republiku Bosnu i Hercegovinu bez entiteta kao što to rade mile i kompanija ;) Mile samo naprijed
@POKONDIRENIVLAHOTIKVANE, nista se ne pokusava niti se pokusavalo, to nije nas posao isto kao sto nije nas posao bio stvaranje te Grozomorine. Onaj ko je kumovo potvrdi nastanka, taj ce je i ukinuti. Gledajuci iz njihove perspektive to ce se desiti u tacno odredjeno vrijeme, mi nista ne odlucujemo.
Jedini jezik koji razumiju zove se "Tomahawk Cruise Missiles".
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
To je samo privremena mjera kojoj hoće postići nešto drugo. Treba im para. Za koji milion prodaće Dodik bilo šta. Ne treba se previše uzbuđivati.
Ne para, nego uhljebljavanje svojih
NAJVAŽNIJE je da je naša predivna, vječna, međunarodno priznata, nedjeljiva, samostalna, nezavisna, suverena država BiH, koja je članica UN-a i svih drugih međunarodnih institucija, organizacija i asocijacija će dok je vijeka i svijeta postojati kao nezavisna država, jer se o njoj brinu, čuvaju je i brane naši najbolji sinovi, gazije i heroji nepobjedive Armije RBiH, koji ne žale položiti svoje živote za našu prelijepu i vječnu državu BiH, našu jedinu i najvoljeniju domovinu.
Uvesti sankcije Čoviću. I rasteretiti političku situaciju u BiH.
"Poštivanje ustavnog poretka i ustavnih obaveza nije diskreciono pravo već obaveza"
Nikola Koljevic je najbolji i najcasniji srbin. Trebali bi svi srbi slijediti njegov primjer. Ako nemate municije dat cemo vam halal.
Sto se za mostar ne postuju odluke ustavnog suda,pustite te price nista se ovdje ne mora,samo se umrijet mora to je sigurno.
Amerikanci ako nemate crnog papira za crnu listu imamo mi da vam damo a vi je samo popunite sa vlahadijom i crnu listu za EU isto tako...
Uskoro Republika Bosna i Hercegovina !
Čoban iz Laktaša opet tjera ovce prema izborima.
Ovo Milorad i SNSD kreću u predizbornu kampanju?
Svi bosanski pravoslavci iz Njemačke i Slovenije i bogami Hrvatske i ostalih katoličkih zemalja sotonske EU se spremaju da se vrate da odbrane te hektare i dulume i da učestvuju u molebanu do promjene odluke Ustavnog suda. Molebani se očekuju širom Europe jer neki ne mogu doći zbog nezgodnih smjena. Iz Rusije trenutno nema prijavljenih za dolazak.
Poštivanje ustavnog poretka i ustavnih obaveza nije diskreciono pravo već obaveza u bilo kojoj zemlji u Evropi - sve rečeno!
Article VI Constitutional Court 1. Composition. The Constitutional Court of Bosnia and Herzegovina shall have nine members. (a) Four members shall be selected by the House of Representatives of the Federation, and two members by the Assembly of the Republika Srpska. The remaining three members shall be selected by the President of the European Court of Human Rights after consultation with the Presidency.
Ameri prvokulturno a kad im dopizduka onda fiskulturno !😂😂
Kad kaze amerika stop sve je u srbskoj umrilo zato srbi ne laprdaj te.
Mile poštuje ustavni sud ali ne poštuje njegove odluke hehehe
Međunarodna zajednica čeka da građani reaguju-greška. Nisu naši zvaničnici dostigli nivo kulture niti demokratije da slušaju narod. Rezultat; imamo iseljavanje.