Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapamtite da su strani donatori zasluzni za obnovu zicare a ne SDA.
nazvo Antu iz SDPa , kakav SDA , da je njima dao pokrali bi pare
@DrVejsilHetjimitj bravo
Svaka čast velikom filantropu Offermannu i njegovoj supruzi Maji. Nije mala stvar izdvojiti par miliona maraka iz svog dzepa i pokloniti izgradnji Trebevićke žićare.
...nek zahvali velikosrpskoj četničkoj stoci što mu izbiše iz džepa skoro 4 mil.eura.
@premudri SDP balijama :)
Džaba palamudiš Dobbermane, ova žicara se u predizbornoj kampanji knjiži na uspjehe SDA i tačka.
Sarajevo se voli djelima ...Hvala gospodine ...Da ste zivi i zdravi vi i vasi najmiliji
Samo 10 god.... pa to je beze
Svaka cast za gospodina Offermanna i hvala mu. Nadam se da ce mu iduce godine dodjeliti sestoaprilsku nagradu . Ovaj covjek to zaista zasluzuje .
Sve čestitke gospodinu Offermannu i njegovoj supruzi. Veliki ljudi, svaka im čast. Sve najbolje u životu im želim i još puno ovakvih projekata u svijetu.....
Erdoğan na aparatima xD
Klix je najcitaniji portal u BiH, a 99% vesti im se bazira na desavanja u Sarajevu. Napravice deset vesti za sat vremena o zicari, a u ostatku BiH. kao da je stalo vreme, a kladim se da se puno toga desava u drugim mestima. Kada prenosite vesti iz drugih gradova i mesta, to su uobicajene vesti o crnoj hronici ili politickim previranjima.
Kakav ostatak BiH? Zar to postoji?
Ante Domazet vrhunski covjek,a uz to i vrhunski profesor. Stari SDP-ovac,a to im je vuna danas sto im je Oferman rekao da je taj njegov poziv bio kljucni.
Gore žičara ,dole SDA.
Sarajevo ce opstati i napredovat na ovaj ili onaj nacin. Politicari zele da nas uniste ali veca sila to ne dozvoljava preko ovakvih ljudi kao sto je ovaj bracni par. Hvala Bogu pa dobrim ljudima. Nikad vam necemo zaboravit
Hvala gospođi Maji Offerman i njenom nesebićnom suprugu ! Ljubav je izgradila žičaru. Ljubav je danas najljepši poklon voljenom Sarajevu !!
Ovaj covjek je u svakom smislu pokazao kako izgleda jedan normalan GOSPODIN
A mi smo pokazali da smo hrpa jadnika naviklih na sadaku.
Genocidni izdrkani srbi ruše i pale, a Bošnjaci grade i napreduju...........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Hvala Vam gospodine Offerman. Istinski smo zahvalni, samo vama a nikako ovima sto se kite vasim perjem :)