Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece biti mira i prosperiteta dok se ne unisti velikosrpska troprstaska politika u Bosni. Srbija mora biti bacena preko Drine gdje joj je i mijesto
sa srbima se treba obracunat za sva vremena.. za mene je 20 godina ponizavanja previse,i ako im dopustimo ovako da nastave bice nam i narednih 20 god isto.. niko i nista ne preduzima da zastiti bosnjacki narod a mi smo najvise ugrozeni od svih.. za ovaj BEOGRAD X jel moze kad da objavite i jedan moj komentar,postoje ljudi razlicitih misljenja
Sredisnjica zlocinackog vehabijskog pokreta je Rijaset IZ
Odvratno, teks. Mi sa takvom stokom sto siju mrznju mozemo razgovarat samo na jedan civilizovaniji nacin koji je prezentovala Armija BiH svojim aktivnostima kada je trebalo i kada opet bude trebalo.
Bosnjaci su naucili sutjeti i trpjeti. IZ se oglasava a nadam se da ce i politicari. Neophodno je dati im do znanja da ih dobro znamo i da ih je dosta takvih kakvi su, da cemo se druziti i zivjeti samo sa onima koji priznaju BiH kao domovinu. Sto se genetike tice - kod svih ima degeneracija jer su se vijekovima nagomilavala - dakle od genetskih devijacija Srbi definitivno nisu izuzetak, nego predstavljaju vrlo intenzivan i tezak genetski deformitet na nivou kolektivne svijesti i identiteta. Zar to nije jasno kad se identifikuju sa i brane zlocince.
Ista vnago sve. I muprs i rijaset i vehabije.
Svaka cast za ovako razuman savjet....nadam se da ce Bosnjaci jednom doci pameti...
Mens cini da je dosta vise za sve nase bosnjacko-muslimanske probleme da krivimo drugo oko sebe. Mi nemamo ni politicko ni duhovno vodjstvo. Narod je pocijepan cak i u religioznom smislu jer su nam oni iz IZ bukvalno dotjerali gomilu onih koji nas zavadjaju (novi islam!!). Politicki su bosnjaci totalno razjedinjeni i cas su liberali cas su nacionalisti cas europljani cas ...Nista nam ne stima. Nisu ni Srbi ni Hrvati krivi za nasu sudbinu. Mi smo krivi jer smo pravili greske. Mens cini ko da smo u 16 vijeku zaglavili od kada su nas poceli \"da vode\" ....odoh ja na pivu pa nek crknu oni kojima se to ne svidja.
Samo zajedno sa bracom Hrvatima mozemo otjerati krmad preko Drine. Za dom! S P R E M N I !
Sa Srbima se treba obracunati za sva vremena! Pustiti ih da se odcjepe i udariti kineski zid na novoj granici!!! Nikad vise necemo imati problema sa njima!
Vi u IZ skup mula i dzabalebarosa ocito ne krijete namjeru da vodite politiku u ovoj zemlji. A vas ajatolah i ne pomislja koliko lazi producira na dnevnoj bazi, koliko zabluda vlastitom narodu servira dok se u isto vrijeme ponasa kao sultan. Eto to je sva istina o IZ Bih
suti g.ovno jedno suti trovacu naroda ja bih ti odmah presudio i takvim slicnim tebi s bilo kojim obiljezjem na glavi i oko vrata ! ee \'da sam ja neko...\' indexi ;)