Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
devet odvojenih akcija na terenu -ZBOG TEXTILA OBUCE ...CCCCCC...
Mam u vam jebe m, dje je droga koju zaplijenite, zapalite je jelde..haha, pa koliko droge prodje preko granice koje su u dodiru sa ministrima i politicarima...vi se svezali duhana textilne robe...fuj fuj fuj.
oduzeta egzistencija jednog pojedinca !! .. ovo mi zvuči na ono .."hvatanje paćenika" , isto ko* kad uhvate lika koji je u šumi nasjekao 3m drva kako bi to prodao , jer nema drugi izvor prohoda - ovaj švercer što ga država okupa ko jetima , bolje bi mu bilo da je to sve prodao i šturnuo za njemačku ,.. ovako sve su mu zaplijenili ,on mora na sviranje klavira jedno vrijeme a familija kod kuće nek se snalazi
Porediš 3m drva i frajku koji šverca 4.400 pari trenerki? Što ih nije prijavio, 10% carine i PDV treba platiti, nije ni puno? I ko da mu je prvi put. Arizona je švercerski raj, Brčko distrikt isto tako, gore treba sjedište svih inspekcija da bude.