Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema vrewmena od talova i filmskih ahbaba u sff.ionako ga niko i ne viđa u pozorištu.,ako ne igra za pare koje daje iz buđeta ,uglavom sam za sebe i probrane talđije.doće i tom jadu kraj mandata,ali valja ga izdržat.
da mi je znati zašto glumac nije bio na dodjeli?mora da mu je pjetao opet kukurikao na krivom mjestu.teško gradu u kojem ministar kukurječe.blago selu koje ga se on dograbi.
svi su se dobitnici baš fino obratili ,preko kantonalne tv, svojim sugrađanima.nisam siguran da su ih svi u pozorištu razumjeli.možda su se uživjeli u svoju ulogu pozorišnih gledalaca.aktivnih ,doduše,uglavnom kada trba srezati sredstva za kulturu.
tako je to kad se ne djele pare za jarane.ova nagrada je za sarajlije.
pravim građanima sarajeva i kolektivima dato je priznanje.lijep i iznenađujući preokret u glavama vlastodržaca.
Koliko novca se izdvaja iz budzeta za razne dane koji se proslavljaju u toku jedne kalendarske godine i ima li nacina da se to prekine ili smanji ? Svaka opstina , svaka ulica , svaka skola itd. itd. imaju svoje dane i tako se dodje do enormne sume novca koju potrose razne budjetske guz..e , a sve samo sa jednim ciljem a to je pranje i izvlacenje naseg novca iz budjeta . Stvarno ste prevrsili svaku mjeru u proslavama !!!!!!!!!!!!!!