Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne seri radončiću
\'ebo majku šošonsku, on se pravo ufuro. steta sto je broj glasaca sbb-a limitiran brojem siptara i sandzaklija.
Sandzaklija sam jos sam i zemljak Radoncicev i to iz Rozaja,zivim u sarajevu jos prije rata i najvise mi smeta to kada ga predstavljaju kao vodju sandz..aklija i kada nas sve prozivaju zbog ovog i ovakvih smra..dova....lop..ova gusinjskog po porijeklu siptara i ostalo .nikada necu biti za ovog scepa krim..analca i lop..uzu.dajete mu samo snagu sto ga nazivate Sandzak,,lijom jer svi se nalaze prozvanim a to nije mala brojka koju moze na izborima da pokupi i sto mu dozvoljava buduce koalicije i opet kazem Radoncic je samo sibi..car i krim...inalac i takvim imenima ga treba zvati...nezna Selam da nazove ne sta drugo..
Njemu drzava koristi samo da pokrije svoje kredite. Nije u stanju sad da isplacuje plate, a kad bi dobio vlast onda bi od ovog jadnog naroda uzimao za svoje carstvo. fuj, sve je to isti šljam. Ovde treba diktatura, jer sve dok se oni dogovaraju jadna ova Bosna.
JEST SE OVAJ ŠOŠON UFURO,HAHAHA,,ČUJ ON I POLITIKA,PA NEZNAŠ PRICATI KAKO TREBA KEPEC JEDAN ŠOŠONSKI,,, AL HAJD SAD CE AKOBOGDA I ON U ZATVOR GDJE MU JE I MJESTO, SA SVOJIM HAVEROM KELJMENDIJEM...
Pa vidite ja tu corbu necu kusati sto bi je Radoncic spremijo ali tu sam se rodijo i nemogu da ravnodusno slusam ovoga iz gusinja politicara.On da hoce da pomaze narodu pomogo bi Gusinje i ostale opstine okolo medutim ocito je tu da rzvaljuje taj poredak i da izmjeni sliku tog grada pa isire
Ne znam zasto neko lupeta da je covek iz Sandzaka kad je iz Crne Gore,tacnije iz Plava i Gusnja.Strasno kako neki sve povezuju sa sandzakom.Razumem da ne volite sandzaklije imate i donekle razloga ali Crna Gora nije sandzak.Inace sto se tice njega sumnjiv je kao i ostalo politicari.Fahro je dobar saradnik sa Miskovicem a svi znamo ko je taj tajkun i kako je stvorio bogastvo za vreme Sloba u Srbiji.Dali bi poboljsao ekonomiju ako bi dobio na sledecim izborma na to stoji veliki ?Treba mu datoi sansu,sigurno nije gori nego sto sto su ovi danas na vlasti jer covek je kapitalista i trazi samo rad, rad i rad.
Tesko ljudima kad se ludjak docepa vlasti
joj nosite ovog sandzackog dona odavde ...smrkne mi se kad ga vidim..perepare od gudre a vi ga stavljati ko bitan faktor neki
Slušaj vamo Gosto vam veli da je evo i u drugoj godini mandata vlasti SDA-SDP situacija još gora, a gora je nego ikad radi toga SDA pod hitno treba istupiti iz ove koalcije jerbo će izgubiti ionako već desetkovano biračko tijelo, a SDP to svi vidu radi kako him volja i lošo, pa im SDA sluši kao alibi, eto nisu sami ukakili motiku, nego je tu bio i SDA... SDP ide u historiju na narednim izborima, a ako SDA sačuva obraz, onda je i Fahro marginalac, u protivnom eto nam Fahre pa vi anamo iz SDA vidite pošto je grah u jajcu i jaja u grahovu. Selam, afidersum doviženja, čao, Gosto.
Jel bio prisutan Turković i Šejla.
Aktivirala se novinarska ekipa Avazzza, svakako na njihovom portalu ne smiješ svašta pisati.hehehehehe. Hoćel biti topli ovaj mjesec u gazde.
Ne pocne li koalicija SDP-SDA raditi na povecanju uposlenosti tj. smanjenju nezaposlenosti tamo gdje su na vlasti, siguran sam da ce Fahro naredne izbore lopatom pokupiti. SBB ce toliko glasova dobiti da nikakvo koaliranje im nece ni trebati. Nacionalisticka spika u Bosnjaka sve manje jede hljeba, a sve se vise trazi pravog hljeba. Hoce li nas SBB izvaditi iz ekonomske krize, licno sumnjam, ali ce dobiti izbore!!!!!
Stabi on gradijo jedino bi sa Dodikom nastavijo sadasnji put Gacko Voca Tutin drugo nedavno je reko treba muski razgovarati sa Dodikom a prije par dana ubacijo zenu Edinu Latif da zastupa njegove stavove da blati i Aliju i sve ovo dosad sto je postignoto.
E volio bih i njih da vidim, da vidim kako Fahro gradi autoputeve. nek napravi 100 KM dovoljno. Povukao bi dosta firmi sve bi krenulo na bolje.
Sklanjate ovu bandu crvenu izelenu. Dovedose nas do prosjackog stapa. LJUDI dajmo sansu ovima, obecavaju dosta nek ispune pola bice nam bolje. Ovi sada su hodajuca KATASTROFA.
treba im što prije dati vlast da pokažu što znaju i umiju