{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Održana sjedica gradskog vijeća

F
22.6.2010. u 17:03
0
1
Održana sjedica gradskog vijeća
0
Održana sjedica gradskog vijeća
Mostar
Danas je u Mostaru održana sjednica Gradskog vijeća, na kojoj su razmatrani izvještaji Službe unutarnjeg nadzora, koji su se odnosili na financije, sudske postupke, uredsko poslovanja odjela Gradske uprave i javnih preduzeća itd.
U vezi s tim, usvojeno je niz preporuka u kojima su dati rokovi i mehanizmi za uklanjenje nepravilnosti u radu tih službi. Zaključeno je također da Gradsko vijeće mora dobiti izvještaj o poduzetim mjerama na uklanjanju tih nepravilnosti u roku od 30 dana te da je gradonačelnik dužan utvrditi odgovornost osoba za propuste u radu.

Inače, od ukupno devet izvještaja, samo dva nisu ocjenjena negativno, i to Sportski savez i Zavod za prostorno planiranje Grada Mostara, stoji u priopćenju iz Gradskog vijeća.

Vijeće grada Mostara zatražit će od medija koji su objavljivali povjerljive materijale da objasne na koji su način i pod kojim okolnostima došli do njih jer su njihovim otkrivanjem prije održavanja sjednice, koja je bila zatvorena za javnost, značajno promjenjene okolnosti rasprave i povrijeđena zakonska legislative, navodi se u priopćenju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: