Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao Bobanu i Karadžiću što nema uvjeta da Sarajevo bude glavni grad Srba, Hrvata i Bošnjaka.
Zagreb je glavni grad svih Hrvata isto kao što je Beograd glavni grad svih Srba. Sarajevo je glavni grad i Srba i Hrvata i Bošnjaka, bar bi tako trebalo biti, na žalost za to nema uvjeta zbog hegemonističke politike jednog naroda.
Trebali ste voziti do Zagreba
Poštovane nebuleoze. Ako vi mislite da su Konjic i Jablanica pripadaju bošnjacima onda vam ne trabam ništa govoriti, vi ste obični primitivni nacionalisti. Na ovoj manifestaciji bilo je biciklista i muslimana, i katolika i pravoslavaca i nitko od njih nije postavljao glupa pitanja kao vi koji ste se učahuirili u svoje netolerantne glave.i. Vi imate problem. I zašto planinarsko društvo ne bi imalo prefksx hrvatsko ili srpsko ili bošnjačko. U Mostaru ima još jedno planinarsko društvo bez prefiksa, no ogromna su većina članovi samo jedno naroda. I po meni je veći tu problem jer se netko hoće predstaviti multietničkim a u biti isključuje ostale narode. U čemu je sad tu kvaka? BiH se država tri nacije i ako većinska želi majorizirate ostale dvije onda su oni rušitelji ove države, nitko drugi. I još nešto svatko ima izbor gdje će i s kim ići zašto namećate jugoslavenske gluposti pod krinkom majorizacije drugih.
@@linafo Nije, ali ima neku osnovu da bude, bar ima normalno ime i ne je.be u mozak sa njim. Daj sta das...
Eh, još ćeš nas uvjeriti da je VeHlež multinacionalni klub zato što ne nosi prebix bošnjački, a to što su u njemu samo Bošnje i što je jednonacionalan... Ma ja, to je sasvim slučajno... E, jeste krmad, ti i takvi \"antifašisti\" kao ti...
Da je pješačenje toliko zdravo koliko se priča, poštari bi bili besmrtni.
Svaka čast JJosipe, fala bogu da ima još neko da razmišlja tako. Kakvo je to etnički čisto planinarenje i šetnja do zdravlja? Kad je već samo po sebi bolesno. Kaže svakom su vrata otvorena u Hrvatskom planinarskom društvu Prenj, hahahaha! Društvo segregacije i aparthejda. I još me nalijepiše nadobudni, hahahaha! Od svoje zaslijepljenosti nacijom, ne mogu ni ironičan ton više prepoznati, a možda nikad nisu ni mogli, teško je to za one koji su ograničeni svojom nacijom. Da mi djeca razmišljaju kao oni, ubio bih se odmah!
Jah eto, cudo sto lik spominje nacije, a ovamo u nazivu je.be.nog planinarskog drustva stoji nacionalni prefix. Koga bi to moglo iritirati??? Svakog normalnog covjeka, ne zelim da idem u \"bosnjacku pekaru\", \"bosnjacku benzinsku pumpu\", \"hrvatski sahovski klub\", \"hrvatsku bolnicu\", \"srpsku pijacu\" ili \"srpsko udruzenje pcelara\". Samo idiot bi razmisljao drugacije, pa eto idioti de dajte negativnih glasova, nije problem, navikao sam zivjeti sa vama. Idioti svih nacija ujedinite se bar... isti ste.
Eh Alego, i ovaj drugi, ja se ne opterećujem nacijama, baš naprotiv i komentar sam napisao sa ironijom, zbog toga što je kod nas u sve upleten nacionalizam, a kad smo kod Mostara, kod njih to ima veze, jer je to podijeljeni grad gdje se mladi bošnjaci i rvati uopće ne druže, nego naprotiv, mrze se. Zato bi mi bilo drago da nisam u pravu. Doboj nema veze, navedeni su još Široki, ljubuški i čitluk. Što recimo nema konjica ili jablanice?
Svaka čast tako treba. Još jedino nam je priroda ostala.
Drogom protiv sporta!
LInafo očito je da si opterećen ograničenošću svog razmišljanja. Kakve veze ovo ima s nacijama bez kojih ova država ne bi ni postojala. Puštuj druge a radi za boljitak sebe i svoje obitelji i da ti djeca ne razmišljaju kao ti. S takvima kao ti, nikad neće biti napretka.Da si pročitao tekst shvatio bi da je bilo biciklista iz Doboja a u Biciklističkom klubu Mostar i Planinarskom društvu Prenj za svakoga su vrata otvorena, samo ne za takve primitivce kao što si ti.
Čime se ti opterećuješ......
Samo nam Dražen i Toni, odnosno dotični novinar, zaboraviše spomenuti jesu li ovo bili jednonacionalne manmifestacije, ili je bilo učesnika svih nacija, u šta čisto sumnjam. Bilo bi mi draže da nisam u pravu.