Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što se ovaj zeljo iz smrdojeba raspisao
izdali ste drzavu. izabrali za vodzu islamistu. pogazili bratstvo i jedinstvo. to su teske optuzbe. tito ne bi imao milosti za takve. ni bilo koji vijecnikmavnoja ni zavnobiha. sikter. a k tomu ste vecina i bili ndh-azija i poglavnikovo cvijece. hicini cistaci sara, cuvari konc logora, najgori fasisti evrope!!!
\"proklet bio izdajica svoje domoooovine\", o bosnje gloooopi, domovina nije za potkusurivanje, a domovina je bila ona sto ste je rusili, a ovo sad je k.!!! Ebli ste joj nanu naninu, sad se samo brukate!!! Svi bi na golom otoku zavrsili i to stocnim vagonom, pa nakon prevaspitavanja napamet naucili ko se slavi, sta se slavi, sta je domovina i bratstvo i jedinstvo. a ambasadore i sal majstore bi iscerali, austrougare, turke, missicoglu, tamburoglu, janicare i ostale pisce islamskih i drugih nebuloza deklaracija o serijatu i slicnim glupostima, hodzu bi drzali iza resetaka, a torabija u cega.
koga bre briga za vase papazjanije, kad bi neko jos obracao paznju sta vi tamburate, prvo, slavite sve turke zulumcare na ovim prostorima, a kako ste njih povezali u vasim glavusama sa ovim srbima partizanima, bog zna. Svakako, imate sta slaviti, koliko su srbi izginuli taman bi bili velika vecina sad, znaci, vama su partizani pomogli da sad mozete s.r.a.t.i ovuda. Mars!!!
posto ste glooopi, moram naci odluke avnoja da vam citiram, izdajnici drzave i avnoja i tite, i svega tog s.r.a.nj.a!!!
sad cu vam citirati odluke avnoja da vidite kako ste veeeeliki izdajnici drzave i ideja na kojima je avnoj zasnovan. Ali cemu, pustiti ndh-azijeske potomke didine da se sigraju i pisu sta hoce, slave sta hoce, rade sta hoce, ko jos na to obraca paznju, ovo su tolike nebuloze, da ne povjerujes!!! Rusioci drzave se naglo preobratili na bratstvo i jedinstvo, kao fol, nesto oni tu partizani i to...jaoooooooo!!! Sad vam se mrtvi smiju oni Peko Dapcevic, Koca Popovic, Ivo Lola Ribar, i koji sve ne. Ja, i Mladen Stojanovic, 70 000 Kozarcana tj. preko 70 000 je poginulo od strane didinih handzara i ndhazije, desetine logora na teritoriji sadasnje BiH. Sikter bagro!!!
U. bijeni Aleksandar Litvinenko, bivši pukovnik ruske tajne službe FSB i žestoki kritičar predsjednika Putina. o. trovan je, prema navodima britanskih medija, nedugo nakon što se dočepao dokaza o umiješanosti predsjednika Putina u u. bojstvo novinarke Ane Politkovskaje. U. bijen je radioaktivnim izotopom polonijuma 210, nekoliko miliona puta s. mrtonosnijim od cijanida. Litvinenko je 2000. godine, nakon optužbi za veleizdaju, napustio FSB i pobjegao iz Rusije u Veliku Britaniju, gdje mu je godinu kasnije pružen politički azil. Nakon toga je stekao reputaciju vodećeg post-hladnoratovskog ruskog prebjega te napisao knjigu u kojoj iznosi “najprljavije” detalje o djelovanju FSB, čiji je načelnik svojevremeno bio i sam Putin. Vjeruje se kako je tu knjigu financirao Boris Berezovski, koji je pod Putinom prisiljen u izgnanstvo u London.
U završnoj raspravi izlagači su odgovorili na nekoliko pitanja, pri čemu je posebno zanimanje izazvalo pitanje o sukobu Staljina i Tita 1948. godine, odnosno „tko je kome rekao ne“. Za jugoslavensku tezu da se Tito 1948. suprotstavio Staljinovim nasrtajima ne može se naći temelja ni u ruskim, ni u novijim svjetskim istraživanjima,. Također, zanimljivim se pitanjem pokazala današnja historiografska i politička ocjena deportacija provođenih u Sovjetskom Savezu. .LINK http://www.historiografija.h r/prikazi.php?id=205449
@zzz Jel´ to tebi deda Milojko uz gusle pEvao istoriju?????
sarajevo tj muslimanski hrvatski dio sarajeva je bio najzesci pristalica NDH i fasista.. valter i takva sranja uopste nius postojala tamo..i na kraju sarajevo su oslobodilie CRNOGORSKE brigade, 1945 pa narednih par godina svu vlast u gradu su drzali srbi, nije se mogolo naci muslimana i hrvata osim hasansa brkica i avde hume da je uz partizane e to je cista istorija sarajeva i nob
@tena Pa normalno da nam se svijet \"smije\", kad u BiH vlada genocidni entitet...gdje to ima???? Bas je smjesno:-)))
zanimljivo je da su samo chetnici i ustashe protivnici ZAVNOBIH-a i AVNOJ-a pa cak i dan-danas. pravo na obiljezavanje i spomen na te praznike i dane imaju svi antifasisti...naravno ovi to nisu.kao ni kancerogene tvorevine poput RS i NDH
A jesu li bili i sarajevski \"antifašisti\"? pa ljudi moji, više je partizana dalo dalmatinsko selo Žrnovnica nego čitavo Sarajevo u kojem su sad svi (bili i ostali) antifašisti! Pogledajte malo po literaturi. U Sarajevu sve redom pristalo uz NDH, a sad odjednom antifašisti! Smije vam se svijet koliko se trudite promijeniti historiju i lagati sami sebi!
A gdje je Mile, on bi trebao slaviti ovu manifestaciju, jer da nije bila BiH, ne bi ni njegova genocidna rs bila \"stvorena\"!
SUBNOR=Savez udruženja boraca Narodno-oslobodilačkog rata Bravo tako treba SMRT FAŠIZMU-SLOBODA NARODU PS: koje si godiste AXA