Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izuzetno posten i iskren covjek. Laka ti zemlja Bosanska Zdravko. Da je bogdo vise ovakvih ljudi nebi vise nikada bilo mrznje i ratova
Da li je krsto odgovaran za rusenje aladze dzamije kao zamjenik komandira inzinjerije psi vlaski genocidni sad na ispovijed kod allaha.
Garant su ga otrovali Primjer dobrog srbina
Skrba nekadasnji jarane iz Focanske Sutjeske i gimnazijskih dana ostat ces mi zaista u divnom sjecanju kao izuzetno posten momak i drug.Neka ti je laka zemlja i neka ti bog dusu blagoslovi.Tvojo porodici iskreno saucesce.
Jedan od najsposobnijih politicara s ex-Yu prostora. Blejanje ovaca zadnjih 40 je toliko glasno, da normalan covjek jednostavno nestane
Bez obzira na sve, Zdravko je bio čovjek sa kojim je se mogao graditi zajednički život (suživot). Iskreno saučešće porodici, a njemu la(h)ku zemlju bosansku.
Jedan manje !!