Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokušat ću da Vam probudim svijest o tome da možemo ustati protiv sistema koji nas gazi... nas je GAZILA kriminalna SDA a od sad mi nju GAZIMO!!
Jedina stranka koja je za BiH i u ratu i u miru zato je nemogu dušmani naročito nacionalističke . U ove tri 3 god. napravila najviše napredka od rata i pored velikih dušmana i petokolonaša.
izabrali keopsa da bude predsjednik ramzes sekretar
Kriminalna organizacija SDA broje svoje posljednje mjeseci na vlasti. Mračnjak i budžetski uhljeb Šefik Džaferović govori do koje mjere je ova banditska stranka propala.
@NoridUskrsnuoZaUskrs, popij tabletu, budaletino.
Četalju,što je više kleveta i laži SDA i Šefik nam je miliji i draži. Opet će biti najbrojnija koliko i sve ostale zajedno.
Mozete odrzavati sta god hocete. Padate u oktobru.SBB vam je trn u oku i porazit ce vas.
Je li ovo samoubica konja Amir Zukic, opet u SDA? Ili je ovaj neki drugi sa istim imenom?
tika taka
Ako SDA ostane mjesec dana bez vlasti nastace haos u drzavi jer nece imati odakle hraniti hobotnicu uhljeba.
Amira Zukića kao neki dan smijenili sa pozicije gen.sekretara,a pogledaj dole ispod sada ga biraju u Izvršni odbor SDA Visoko?!
nije to taj,ovo ti je federalni ministar za obrte
svjetlo blješti na horizontu..raspadaju se zeleni
Posljednji trzaji
Koja važna vijest!!! Impresioniran sam. SDA-ovci se izabrali u Visokom!!! To je najvažnija vijest koju je KLIX objavio u zadnjih godinu dana. E, stvarno... pa i Džaferović bio? Sad sam već i ushićen.
Ganic dupelizac i Brescic ratni profiter. Fuj
Glasajte za sda da Dzafke uzme jos koji mandat u parlamentu... Hahahahahaha
Izabran faraon u gradu piramida ...
Ja nezz sto se ovoliko sastanci...dokad ,sta imaju toliko pricati sto se ne moye obaviti jednim telef. razgovorom.Zasto se ne uozbiljimo pa ovo je totalni kolaps,citav dan citam kom.nidje veze,kritike, ponizavanja.Nikad nesto konkretno od vladajuce strukture.Pa hajd da smo mi bar slozni sa ovog portala,pa inekako ,nego i mi gori od njih ,po citav dan izyljevanje iz supljeg u prazno,sta bi da nam i ovaj portal uzmu ..tesko je samom biti , ovako virtualno smo zajedno u bolje sutra
Mozda i dobijete izbore ako narodu Visokog date do znanja da ste vi spasioci Bosne.Recitr im ako vi ne dobijete izbore prijeti nam opasnost da ce nas napasti djikani iz RS-a..a eto hjebi te nas naredni godina..
Kako bas izabrase Visoko?Uvijek su rudarima obecavali i zna se...pa nece valjda opet da nasjednu na suplje price..vjerujmo rudarskom kraju..