Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo vrati kobili glavu, pa onda inaoguracija.
koji cirkus. znaju li stanovnici manjeg entiteta kako se ovi klovnovi igraju državnika s njihovim krvavo zarađenim parama.
Dva predajednika sa imenom zeljko
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Hajde ==> www.Arlitta.ml
🆂🅼🅸🅹🅴🅷 🅳🅾 🆂🆄🆉🅰 𝕟𝕒𝕡𝕒𝕔𝕖𝕟𝕒.𝕥𝕜 🤭👌😵😄😆😂👆👆
Ovako ce i Seka,mora ona je sad hranitelj obitelji suprug kaze da je za 2-3 dana na birou
Zajebače se negdje po pare!
....i da dodje premijer Srbije, da konacno vidimo taj poljubac u usta!!
nigde odvratne varte zastave 😂😂😂
Samo da nebude treso glavom, kao sto ima obicaj!!
Seljaci...
Mislim da ce u periodu 2018-2022 BiH, kao i RS postati bolje mjesto za zivot kao i glavnog grada RS-a Banja Luke tako i Sarajeva.
🅼🅰 🅺🅰🆃🅰🆂🆃🆁🅾🅵🅰 🅽🅴 🅶🅸🅽🅴 𝕟𝕒𝕡𝕒𝕝𝕛𝕖𝕟𝕒.𝕘𝕒 😲😨😱😜👆👆🏻
Svaka moderna evropska drzava tezi ka tome da i zena moze biti na visokoj drzavnoj funkciji, Srpska je pokazala da je politicki zrela za izazove koji dolaze pred njom.
🅾🆅🅴 🆉🅴🅽🅴 🆂🆄 🅽🅰🅹🅻🅹🅴🅿🆂🅴 𝕟𝕒𝕡𝕒𝕝𝕛𝕖𝕟𝕒.𝕥𝕜 😍👆👆🏻👆🏼👆🏾👆🏽🤪
moze link
Nema .... Kum je preuzeo kormilo i nema vise zajebavanja ..... ☝️pod konac ih kumeeeee
A dje su mladozenje pobogu .... konjanici vitezovi aaaa kumeeeeee ..☝️za koga odlazi mlada ...? Kake su to probe aaaaaa kume ☝️🍻