Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko nista nije odbranio jer su Srbi i Hrvati uzeli koliko im treba i ostavili 24% Bosnjacima. Zapad je dozvolio da rat traje onoliko koliko je trebalo da se etnicki ociste te teritorije.
da su navedeni išta uzeli to bi bilo u sastavu Srbije i Hrvatske , glu.pa.ne !!!😜
SDA banda opet rukovodi i ovogodišnjom organizacijom. Kao da nema još patriota u ovoj Državi.
Koliko je od ovih nabrojanih nogom kročilo u ratu na Igman? Gdje su ljudi što su gore proveli rat?
Prije rata se pricalo samo o partizanima a sad se prica i o ovo i ono ratu ali na partizanski način
Uskoro stiže na naplatu sudska presuda iz Amerike u vezi zločina u BiH. Tkz rs mora platiti 10 milijardi dolara odštetu. Bez kamata i troškova timova advokata.
Sarajevo prije rata drzali srbi veliki dio, Trebevic, Grbavicu, Ilidzu, Nedzarice, Aerodrom, Hadzice, Ilijas, Vogoscu. Alija sve to uzeo u Daytonu i sprijecio podjelu Sarajeva i danas imamo hajtere koji sire lazi i podvale .
Alija prodo pola države za pola Sarajeva. Koji si ti bot i papčina.
Analiza2021 SDA Podrinjac...Gradi Komsicev :) Vidi se razlika.Gradi Care, tek si na 2 levelu :D Jace to, mozes ti to ;)
Prije rata Bosnajci nisu imali ni ime bi jezik, ni drzavu, niti vojsku niti policiju, niti svoju valutu niti grb niti zastavu. Hvala Aliji sto danas imamo sve to a bio je cilj dusmana da nas nema.
I sve što su Alija i Armija RBiH odbranili i sačuvali u ratu, Bakir i kompanija pokrali i prodali Čoviću i Dodiku u miru. Svi znamo da Alija nije njemu (Bakiru) dao prismrditi niti Stranci niti bilo kakvoj državnoj funkciji.
Danas imate svega manje nego sto ste imali osim dzamija.