Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar ta sbih nije sada sda?
Zabih ga u Mostaru iznenada održala predizborni skup. :-)
Zašto se Mostara sjetite samo pred izbore i oko frke sa Statutom? Mostar treba pažnju tokom sve 4 godine u pogledu investicija i obnove razrušenog istočnog dijela. Tražite, pomagajte da se obnovi grad, a nemojte tako jadno tražiti i bijedno tražiti glasove! Da se je za ovih 18 godina uložilo (onoliko koliko se je pokralo) u obnovu i razvoj istočnog dijela, Bošnjaci muslimani ne bi odlazili iz Mostara! Neka je na čast SDA-u, a i vama.
ma to treba sve izvizdat ne samo ove ublehase sve i još potjerati ko stoku... fuj svi isto pričaju isto izgledaju pa imal iko da ima drugačiju frizuru
Niko se iz ovih stranaka nije jutros sjetio da se oglasi povodom ječerašnjeg uzimanja u MUP-u na silu mjesta komesara koje je trebalo pripasti Bošnjacima jer je ministar iz reda hrvatskog naroda."Fuj stranaka i govana" što bi mi u Mostaru rekli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bar se neshto deshava u ovom pozorishtu... da li je ovo bila komedija ili tragedija?