Božićno vrijeme i raspoloženje
0
Održan festival "Kao nekad pred Božić"
Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nisam ja szdzo nego vlaj koji pokusava da baci kosku razdora,:) al ste naletili
STA NAM HOCE BOZIC??????? DEDA MRAZ NE POSTOJI.....
Mene samo zanima odakle su ovi koji ne znaju padeže :S? \"Maja cisti pored svoja vrata\", \"Maja vidis u koju drzavu zivis.\", \"nek se seli u hrvatskoj\", itd.
95% Bošnjaka Sarajeva voli Božić koliko i Bajram. Kod sandža je taj procenat možda i veći.
Jesil ikada isla u Srebrenicu?????? Jesil se ikada protivila protiv Genocid????? Jesil ikada kritikovala mrznje protiv Islama?????? Jesil svatila da u sarajevo cine 95 posto Bosnjaka i da ne zele vecina slaviti Bozic?????? TO JE POSTOVANJE.....
@antikomentar Ako drugi svasta pisu ne moram se i ja spustati na taj nivo,,ovakvi komentari nicemu ne vode bez obzira sa koje strane dolaze i ne treba ih podrzavati a za tvoj info ja sam musliman iz Hercegovine i svaki pravi vjernik postuje i druge vjere kao sto postuje i svoju..
Nemam ja nista sa Hrvatskom, a jos manje sa genocidom ( jer sam rodjena u ratu ). Izjasnjavam se kao Bosanka katolicke vjeroispovjesti i tako ce i ostati. Niko meni to pravo oduzeti ne moze. Uostalom necu se nikome ovdje pravdati. Idem pricati sa omladinom, jer medju nama barem nema toliko mrznje, za razliku od starije populacije koja treba da nam bude uzor :)
Na ovom portalu se stalno javljaju jedno 2-3 lika koji se nekad predstavljaju dzihadbosna, nekad ak-47, nekad tambura itd....moze se prepoznati po istom stilu pisanja i vrijedjanja...mrze sve srpsko i hrvatsko i kao oni su za BiH sto je po sebi paradoks...pretpostavljam da su izbjeglice negdje u Skandinaviji jer ne prodje niti jedan clanak da oni nekog ne izvrijedjaju ili ponize ako nije musliman, ako nije vehabija, ako nije za neku islamisticku dzamahiriju u BiH. Neintegrirani su ocigledno u skandinavsko drustvo jer su puni prkosa, bijesa i frustracija vjerojatno u nedostatku osobnog identiteta, u nedostatku samopostovanja pa svoj bijes iskaljuju na primitivan i retrogradan nacin na srbe i hrvate. Ali to puno govori o njima i njihovom svjetonazoru i kucnom odgoju...bio sam student izvan BiH i stalno sam dobivao pitanja pa je li istina da su BH muslimani svi vehabije, da su klerikalni, zadrti itd. i to sam nijekao ali cini se da sam u krivu..takvu ste sliku o sebi stvorili bosnje sami!
@nadimak @hm @maja malo ste mi nešto nervozni ha ? nisam vidio da ste se ikad bunili kad vaši sunarodnjaci iz hercegovine bljuju svoju mržnju prema islamu, muslimanima, džamijama, islamskoj vjeronauci, \'\'vehabijama\'\' itd itd... tada niste nikad zatražili ukidanje komentara...licemjerno do boli...izgleda da vaša velika kršćanska ljubav i milosrđe proradi samo kad su vaši na udaru ali ne i neko drugi..
Točno, tko je uoopće dopustio da se ovo može komentirati, jer čim se spomene Božić nekima se to ne dopada i vrijeđaju, provociraju, tj. pokazuju svoje pravo lice.
Zasto su uopste dozvolili da se ovaj clanak moze komentarisati,,ovi sa portala su veci I.d.i.o.t.i od ovih sto ovakve komentare ostavljaju...
Niko nema nista protiv tebe.... ako postujem komsija mozes ostati gdje god hoces..... nemamo nista protiv katolika ili pravoslavca ili muslimana.... imamo problem protiv budala ito GENOCIDSKI znas.. DODIK ITD.... SVOJA KOMPANIJA.... a ti zivi mirno po sarajevo nece te niko nista nebrini.... samo suti i misli u sebe sta nam mislis hahahahaha
ha, ha, ha... dobro sam vas navukla, odmah ste skinuli maske svojim izjavama: \"kome se ne sviđa, neka ide...\" i td. ili pak oni koji se opravdavaju kako sada tu neku jadnu Maju treba u Sarajevu izvrijeđati, jer se očitovala kao katolkinja, a samo zato što je nekim Bošnjacima teško u Livnu i Stocu i td. ... kao prvo: ostajem u Bosni, jer je ovdje rođen moj otac, djed i td. i td. ostajem i dalje da vam svima prkosim i jedini odlazak moj odavde je onaj k mome Bogu, ili pak ako me netko iz organizacije \"džihadbosna\" prije vremene pošalje Bogu na sud. kao drugo: Sarajevo je već odavno samo na vani multi.kulti grad, Sarajevo je jadan grad, ali jadan je za sve one koji u njemu žive, ali osobito je jadan za one koji nisu Bošnjaci i Sandžaklije, ali unatoč tome i dalje ostajem živjeti u Sarajevu i ništa me neće ni zbuniti, niti odavde otjerati.
svaka cast GENOCIDAS......
A ne smije se komentirati clanak gdje se muslimankama preporucuje da sene priblizavaju krastavcima i bananama? Zivio Islam, vjera mira i tolerancije.
kome se ne svidja Sarajevo ili Bosnu nek se seli.... u hrvatskoj ili srbiju
Maja vidis u koju drzavu zivis.... gdje je su cinili G.E.N.O.C.I.D U.B.I.J.A.L.I ZENE DJECU ITD