Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj sreckoo moraju nekog halali
Kako ste glupi 🥊. Nije bitno cije je auto ukradeno. Srbina, muslimana ili hrvata, nego stvarno vise sramota da se jos auta kradu u 21 stoljecu. To je jednostavno fuj.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Ma sve je ovo rekla-kazala.... Na kraju ce to biti to samo malo zamazi oci svijetu,a boli njih briga (mislim na politicare i ovu nasu vlast) sto su dva zivota oduzeta na tako brutalan nacin koji samo u filmovima mozes vidjeti....
Ovaj nema veze sa ubistvom policajaca. Veliko je pitanje da li ubice uopšte pripadaju automafiji. Kakvi god da su, kradljivci automobila ne pucaju iz automatskog oružja zbog golfa vrijednosti desetak hiljada maraka. Bojim se da tragovi vode prema kriminalcima u redovima migranata ili čak isilovskim komponentama u migrantskim redovima!
Ovaj nas brod je davno u dubokim tminama mora...
Ma Kala’s Crni Srecko on je Nesrecko mora ime pod hitno Mijenjati NESRECKO
Čitam u Slobodnoj Bosni kaže njegova advokatica da ima alibi za to veče i da je poligraf prošao. Pa zbog čega onda gube vrijeme na njemu? Il možda kontaju da zna koje ubio policajce, pa ga hoce malo pritisnuti da ošmeka nekog?!
Teško da će itko za to nedjelo biti kažnjen.
ovaj je zasluzeno u zatvoru i bez pritvora i ne treba ga pustiti na slobodu bar 15 god.za dosadasnja djela ,ni njega ni kompanjone. ali ovaj nema nikakve veze sa ubistvom...
osudit sad i sudiju koji ga pustijo da se brani sa slobode. samo ih vi pustajte da se brane sa slobode
Od ovog vaseg slova zakona po kojem radite i postupate bi i lud poludio.U normalnom pravu i pravnom uredzenjuima samo ILI JESI ILI NISI a ne kao kod da se izmedzu ovo dvoje moze uklopiti citava dnevna stampa sta pise i da na kraju bude sve u redu.Onda nije ni cudo sto nam je sve ovako
Ne kladim se ostario sam al po sve sto imam da on nema pojma o ovom slucaju a mozda zna ubice iz vidjenja ili je samo cuo za njih kao i za nalogodavce za koje ne zna ni kako izgledaju Burzicka po koji put ovo radi.
@OLDRYDER.PSYCHO po tvom pisanju ako nešto tvrdis onda si i ti u tim krugovima očito nešto znaš, pomozi reci, ljudi su ubijeni.
Ako je ovo pucanj u prazno ima da od odstete zivi extra,nadajmo se da znaju da rade nisu to Seferovici koji ne znaju ni svoja prava
A, sta ces nismo mi birali komsije.
Nije Srecko kriv, samo ce naplatiti jos pare od drzave!! Drzi se Srecko !!