Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izjava desetljeca "u sda su ostali zateceni" hahahahahahahahahahahahahaahha
zatečeni su malom visinom mita. Moguće da je zbog Ramazana smanjio tarifu. Sto ti je skromnost
da, vrijeme merhameta je pa spustio covjek. toliko uzme sda uhljeb doktor u kantonalnoj im bolnici @andres_iniesta_2
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
lijepi naš Bosnjo, voli ukrast i za Ramazan. moralna gromada
vidi ove dvijice zabara manite se vi i Bosnjaka i Muslimana mars
@JoseDeLaMata kad lopovi isplivaju na povrsinu prvo je vjera onda malo poguraju sve sa nacijom,vidjeno i dozivljeno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ponosan sam Bišćanin. Za svog života imao sam Hamdiju Lipovaču i Emdžada Galijaševića za gradonačelnike. Gadim se sam sebi.
Dok su u SDA-SBB zateceni, ovaj ce mjesec dana u pritvor, a mi gradjani smo zateceni da je Fahro pusten iz zatvora i da to lopovluk SDA-SBB podrzava. Covjek podmicivao, prijetio i izgradio toranj nasim parama.
Sve pohvale za Amira Bekića. Neka si ga prijavio, svaka ti čast. Ti radiš, trošiš dok radiš, oni ti duguju, pa onda plaćaš svoju zaradu. Svi trebamo pisati o ovome čovjeku, a po pitanju lopova, samo pratiti pravosuđe i nedaj Bože kandidaturu na izborima. Molimgrađane Bihaća da se osvete ovome lopovu na izborima.
izišli :/
Dok preda u centralu 50%, dva savjetnika, žena s onolikim guzovima, šta njemu osta...Tačno mi žao čo''j'ka kol'ko se potura za tako mizernu lovu SDAAAAAAAA demokratijaaaaaaaaaaaaaa narod znaaaaaaa tralalaallalallllllaaaaaa
D
Eto njega do Bajrama kući . . .
nek ni lijeva ruka ne zna kad desna krade :)
Malo mačku teleća glavuša...
laf i koka htjeli valjda malo na more posle blagdana, pa mu trebalo samo 10 kila. veli moj dedo: sve je ovo buranija za baketa i kolegu mu iz banjaluke.
Koji nevjernik i lopov...a puna su im usta postenja i pravde u kampanjama...boze dragi sacuvaj...neka neka...valjat ce mu sad ovaj mito i stek za paketa kad bude truhnuo u Zenici...
iza vjere se krijete sve evlija do evlije tako se predstavljate a dzepovi vam puni oznacenih, tj. krvavih novcanica sto ste ih ogulili sa grbace sirotinje.a vi uhljebi samo slijedite njih i njihovo zlatno tele, skoncat cete s onim koga ste voljeli i podrzavali. pitajte reisa.
cestitke SDA teladima koga su birali
nemojteee, jaaadan čoek, radi za procente... {ironija{teška}} #ironija #jadni-mi
Uzmite mu sve i odredite mu prinudni rad u kamenolomu 5 godina neka zaradi za jesti i to za primijer drugim SDA krmcima, lafo vjernicima iz prvih safova i zabranite nevjerničkom krmetu (ugojenom od novca poreskih obveznika) da ne prilazi džamiji ili državnoj instituciji. Šta ga pritvatate da se opet hrani s naših leđa.