Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa, Jelka ti itvoj šef Fadil niste baš normalni. Mislite li da će vas stranci hraniti, a vi da kradete i nikom ne polažete račune. Hajde sikter!
Sve NO POGASITI sano peru pare
Sve stoka pokrade i donacije i zrak , vodu pa nisu stranci budale vise ... Isti ljudi 20 godina kradu i kaze nismo mi majke mi !!
Ova žena je najveće zlo u zadnjih 20 godina. To je privatni sektor najbolje osjetio
uvijek kriva ""predhodna"" vlada kada dode nova vlada ova sadasnji ce biti valjda kriva I sve tako redom
Za jednu godinu su uspjeli da uniste i kompromituju dvanaestogodisnji rad fondacije koju je Svjetska Banka drzala za jednu od najuspijesnijih na podrucuju JI Evrope. Jelka se svojski potrudila da je s.ebe i sad glumi ludilo, naravno.
e pa vrijeme je da pokazete koliko ste sposobni u realnom svijetu ,da zivite i prezivite dosta je bilo guzovace i lafine
Nabijem te na kuVac kravo jedna