Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al ga zaljulja pred paradu ponosa
Popusim i tebi
Eto sad je više dosta priče o.ovome, i jedni i drugi imate parade pa se derite kako kome volja.
@zako81, je li progreisvnoj demokratskoj zemlji priliči da se demokratski javno omalovažavaju, pljuju, prijeti i diskriminiraju određene grupe stanovništva, da to bude demokratski prihvaćeno u javnosti ?
A ko vam brani da gajite tradicionalnu porodicu?
Satro 'tradicionalna" a sve doosle u grad garant.
Jedino se normalno upitati: "Koja je šteta ili korist od bilo koje ovakve povorke za BiH"???? i da li će se šta promijeniti, ako se održe ili ne ???
Željovici znači sutradan...
Važno je insistirati da nijedna, pa ni "tradicionalna" porodica ne može i ne smije imati subvencije i zakone pisane kako bi se nekoga utjerivalo u suru, ili da bi se subvencionirao nečiji lični izbor. Čim se od ovoga odmakne, dolaze raznorazne protuhe koje naturaju radnicima da finansiraju nečije LIČNE odnose, finansiraju LIČNI izbor i izgled familije kroz subvencije i privilegije, ili se drugima pucaju penali u vidu poreza i sličnih zajebancija.
"Tradicionalne porodice" paradiraju uvijek i svugdje. Pa eto mogu i taj dan, koga briga.
PA eto vidis kako je to super, svi prosetaju malo, jedni danas drugi sutra, treci prekosutra itd itd. Setnja je dobra za zdravlje, trebali bi vise setati svi :) Zivjeli!
Arapi sa Ilidže ce bojkotovati prvu setnju.
Tako i treba, demokratija.
Očito je cilj da 0.01 % bolesne - nastrano polno orjentirane populacije zarazi dobar dio ostalih, makar po tom pitanju - zdravih BH građana. Šta je sljedeći cilj? Parada pedofila, nekrofila, zoofila? Šta će nam djeca gledati za 20 na ulici, možda kako neki bolesnik žvali kravu ili psa na po čaršije?
@happyallspirits Jedino se normalno upitati: "Koja je šteta ili korist od bilo koje ovakve povorke za BiH"???? i da li će se šta promijeniti, ako se održe ili ne ???
Krenite sa tacke gledista - Kako cete se sutra ponasati prema svojoj djeci koja su lgbt? Da li cete ih se odreci ili pokusati im pruziti podrsku i ljubav u zivotu? Bar je 5-10% u toj populaciji, nemojte misliti da su vasa djeca imuna na to, niko nije odabrao to je urodjeno
Ako BiH muslimani misle u NATO trebaju prestati podržavati islamističke fanatike i priključiti se paradi ponosa
@Pancer Ako je parada lgbt bolesnika uslov za NATO, jbte takav savez, bolje onda sa ludim rusima, manje su ludi.
Samo po komentarima je jasno da većina ljudi podržava s toga onaj ko ne NEK se puši.
Kaže Katica neki dan ne postoji akt kojim se daje saglasnost. Šta je onda ovo?
sta je tradicionalna porodica ? jedan muskarac jedna zena ili jedan muskarac vise zena ?