Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicno!
Konacno.... Svaka cast!!!!!!!
Dogovoreno je da nacrt, prije daljne parlamentarne procedure, bude upućen u tromjesečnu javnu raspravu. Pa zar vam treba tri mjeseca palamudenja. Po tome znaći zakon će se usvojiti iduće godine u ovo vrijeme. Brzina je vaša vrlina.
ova vlast definitivno ide naprijed...svaka cast na uradjenom poslU
Neznam stvarno sta je toliko sporno i uzelo vremena pa u cjeloj EU ima sistem i zastita zirantima i procedure gdje nemoze niko otic jednim pisljivim papirom i potpisom da digne pare na kredit u tudje ime,al to ima samo u divljoj Bosni gdje banke siluju sistem zajedno sa politicarima....