Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno, jer naši stručnjaci su stručniji od bilo kojih stručnjaka
Sad ce nasi fola nesto analizirati a nemamo laboratorije za urin kamol sta drugo.
@Dezmond hahha. Izmisljena radna mjesta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To kad naši imbecili umisle da su neki bitan faktor. Super mi je ovo, već najavljuju moguće kočnice s vakcinama.. a nisu se ovako puhali kad su dali odobrenje za zlatne respiratore.
To ce odobravati farmaceutska mafija
Za bakira vrecu vakcina I Jo's par za uhljebe
Nemate dovoljno laboratorija ni radnika za analizu mokraće a htjeli biste... ...vidjela žaba gdje se konji kuju pa i ona digla nogu. Vama je drag nered i nerad uhljebi...
Sve ce to Fikret prvo da izanalizira
Bezbeli, moraju nasi strucnjaci (citaj bezhljebi) prvo da analiziraju i utvrde "Ima li mene tu" pa tak onda da odobre.
Mora je Badnjević verifikovati prvo, za par desetina miliona maraka.
Ide redom kao i uvijek: Bake, Reis i na kraju Sebija naravno.
Ma normalno, jer u Bosnu da dođe mora proći Švicarske norme, pa Švedske a onda Norveške i ako bude sve ok, onda mora Dodik odobriti Bakiru i ostalim da nađu nekoga da uveze ali mora se baviti voćem eventualno povrćem, uglavnom skraćeno mora imati neko povrtaljku oko kuće, .. i da se zove po mogućnosti Fikret, a ako nije Fikret, sve ti džaba druže sve moguće da je ok, ne može!
Bake izgubio Sarajevo e sad nema vakcina bit ce glasajte za mene ili crknite
Dok se nađe kakav uvoznik banana i kikirikija da uveze vakcine. Ali ako se vlast ne može utaliti vaCkina neće ni biti. Budimo spremni nabavljati iz susjedstva u privatnoj režiji.
Mi smo pametniji.
Ja se bavim sadnjom krompira , prema tome ispunjavam sve uslove da uvozim ovu vakcinu . A imam i preporuku uvažene bivše šefice nekakvog kriznog stožera Pivićke . Takođe sam i kupio mobitel od Novalića koji je on ko fol izgubio u Austriji . Znači posao je moj .
Pa naravno da se nama neće niko obratiti. Ko smo mi? Stoga izvadite ruke iz g**z**e i preuzmite inicijativu. Svi čekaju tamo nekog drugog, a za to vrijeme narod skapa.
I ne trebq vakcina, samo treba prestati testirati. Prosto ko pasulj!
po hitnom postupku odobriti . sta ima da vi mislite da li valja vakcina,kad veze nemate sa zivotom. vi ste se i zapislili u ministarstvu jer ne mislite svojom glavom jer ste se zaposlili preko stranackih veza