Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto su lesevi noseni iz ostalih krajeva Bih, pitanje je genocida u Srebrenici, a pogotovu druge kombinacije, namjestanja, poturanja, lazni zasticeni svjedoci idr. To je sudu predoceno u svjedocenjima, ali zbog stalnog pritiska na sud i bojazni jos vecih teroristickih akcija oni to nisu htjeli uvaziti da ne bi povrijedili muslimane. Yebes sud i pravdu.
@dmachiavelli Ja ne branim ni srbe ni muslimane, ali vidim da su mnogo organizovaniji za bilo koju pricu, da pokusavaju ubijediti medjunarodnu zajednicu u zavjeru protiv njih, da su ni krivi ni duzni, da su nevini. Tek pomalo MZ primjecuje da se zahebala u ubjedjenju.
jebes tebe
Jedino kukavičje jaje je ovaj efendija poturčeni ni rječi o žrtvama srpskim i hrvatskim ko da je samo muslimanima bio rat... zaratili su islamistički ekstremisti i sa srbima i sa hrvatima pa i sa muslimanima
@AS1 eto poturčenjak nek si nam objasnio da smo mi agresori u svojoj zemlji ...
Jedno je sigurno. Kakva god presuda da bude, mi je nećemo znati (ili htjeti) iskoristiti.
Nikad nismo shvatili da, što s većim zahtjevima počnemo, više ćemo dobiti na kraju.
@Ja sta mai... pa sto glasate za bakira svake izbore jb vam on mater vise a uvijek se zalite na njega
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čovjek je apsolutno u pravu.