Vladimir Pavičević
0
"Odnos Srbije prema BiH je konfuzan"
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"mrkulja\" ti je ostalo od cuvanja krava, zar ne seljacino?
a jest dobra ova \"mrkulja\" sto gleda u Fedju dok je slika! Uhhh
idi cetalj.u nahrani te svoje krmace,da bi imao drustvo i sta da...
Ne brini,opet ćemo vas povaliti kao bekane;ništa se ti ne sekiraj Mujo Srbine islamske vjere!
Pa kad si tako \'\'razuman\'\',što ne uzmeš pare za Ratka?Muči,tovare jedan!
@Riko............. yebo te karadzic i sheselj iz Haga ,da te prosvjetle.
Vi smrdi cete se ovoga puta ako Bog da klati sami izmedju sebe,nece vam niko drugi trebati samo polako pa ces vidjeti bozije kazne kad brat brata srbina pocne kokati,a vec ste zapoceli,niko nikoga nemoze mrziti KAO SRBIN SRBINA,I SAD TI JE SVE JASNO KAD I SAMI TO PRIZNATE DA SE MRZITE FUJJ IDIOTSKOG NARODA.
kako bi se ti ponasao da ti je bosnjak dosao na kucna vrata u srbiju i sve pokla,.o,da li bi ti misliona suzivot i vjerovao,pravite se vi srbi budale koliko hocete,ali ima Boga doci ce vam crni petak kad tad,mi ne zaboravljamo Srebrenicu,i neprastamo idiote,i mi se drzimo svete knjige Biblije oko za oko,zasto ti je bilo normalno da vi ce.tnici koljete po Srebrenici,i sad si ti za neki mir idiote,i optuzujes nas da sa nama nema zivota,da li bi ti zivio sa nekim ko tije sve pokla.o idiote jedan glupi,procitaj malo Bibliju pa vidi da si necovjek.
@dakako....-jeli to ona srbija gdje se u njenoj demokratiji rukuje pesnicom -(jumrukom) svjetla gase sikerom,uce istoriju slobinu ,karadzicevu,sheseljevu -i mladicevu to su im lideri.
kad zatreba ginuti za svoju BIH ima nas djece BIH i po citavoj planeti.nas koje je cetn.ik iztjerao i familije nam pokla.o na pradjedovskim ognjistima i samo se drzimo Biblije svete oko za oko,zub za zub..
Ma sve su to samo nastojanja da Srbija odgodi otplatu ratne štete za agresiju na BiH.
sve u svemu ja srbiji kao i cro kosmijama mogu samo jedno poruciti...hvala vam za sve da vasega fasizma nije bilo mi bosnjaci nebi ni danas znali ko nam je prijetelj ako nam radi oglavi..od odlaska osmanlija nismo bili jaci...ovo je prvi put da mozemo obuci 66 000 dobro naoruzanih ljudi i staviti ih u odbranu svega sto vama oci kopa...hvala jos jednom a za one nevine ..ima nas koji se drzimo biblije ....znate sta to znaci!!
Ma kakva Republika Srpska, glasam za Treći !!
Srpskoj nacionalnoj ideji je R. Srpska zadnja slamka spasa. Da nema nje kako bi vjerovali da su vodili odbrambeno-otadžbinski rat. Ako ne bude nje ko će pjevati \'91 udario Slovenac. Srbi iz Srpske su kolateralna šteta.
jeste profesore, sve si u pravu, sve je to tako kako ti kazes, a onda opet je tebi omoguceno da odes u Sarajevo i drzis to i takvo predavanje. Pametnom dosta. Dakle Srbija je pojam demokratije u regionu.