Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota. Sram da vas bude. Primaju plaću i daj još, a penzionerima nedate ni da žive. Od jadne penzije oko 450 KM ne znam kako uopće proživljavaju a šta dobiju, NIŠTA. Imam osjećaj da jedva čekate da pomru da vama budžetskim lešinarima ostane više a i hi ćete jednog dana biti penzioneri. Razmislite o svojoj ljudskosti pogani, gladni političari
Ko će donijet odluku o ljudima u privatnom sektoru. I nas je buđet!!!!!!!
Uhljebi
Gledam ove pojedine znam ih sto se ko lavovi bore za svoja prava,radnici uglavnom,dosli su i upali preko SDA ,nije ih stid i sram a furda bili super teska,ovi neki upali preko poznanstava dosli iz p.m u Sarajevo i sad oni tu se bore za neka prava,a go jado bio a sad dobra auta voze stanove vikendice imaju,svako malo na godisnjem pa na bolovanju pa slobodni dani pa ovo pa ono,,,eno ih u prvim redovima u strajku.majku vam ako vam ne valja dajte otkaze i idite kod privatnika radite.
Zar nije logicnije moj narode, zahtjevati povecanje plate za tih nekih 90KM nego “jednokratnu pomoc”?! Automatski ce vam i penzija biti veca, necete spickati pare na gluposti ?! Ne smiju vam smanjiti plate, samo povecati.Imate li vi mozga u tim glavama??
A KS još nšta
Sramota!! Ljudi koji su iznijeli koronu, rizikovali zivote sebe i svojih najmilijih, radili u najtezim uslovima na ovaj nacin se bore za isplatu.. Rasime na lijekove potrosio sve..
I snimali tik tok plesove na radnom mjestu🤣