Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voziš 96 km/h (30+ preko ograničenja), ubiješ pješaka na trotoaru i izadješ iz zatvora. Dobrodošli u BiH ❗️❗️❗️
I kad neko kaze da teleportacija nije moguca..a kod nas X primjera: Sejfic usmrti dvije djevojke oko 19.30 a u 22.00 vec u Srbiji..Ovaj Mudzelet sad u zatvoru, pa onda se teleportuje na slobodu..Showw
Spavaš li mirno keru jedan?
Mogu samo svima vama koji komentarisete na ovaj nacin reci da mi se dobro napusite macka. Niti je momak bio pijan niti drogiran niti je vozio 97 kako se netocno pise...niti je bio osudjivan. Divno je dijete iz divne obitelji. Kako ste samo odvratni...
Lik osudjen 8 godina ubio curu, puste ga za godinu.To ima samo kod nas.Ovo kad bi sudija u svijetu uradio njega bi u zatvor stavili dozivotno. Da sam na mjestu porodice ubijene, metak i po kratkom postupku i njega i ovoga sto je pustio ubicu
Mi SE uporno inatimo SA idiotima umjesto da budemo pametniji od njih.Da SU tu bili lezeci policajci , idiot NE BI mogao dostici brzinu od 100 km/h.To JE jedan od razloga zasto smo zaostali kao drustvo.
Ti kretenu ocigledno nikad nisi bio i Sarajevu. Na Titovoj staviti lezece policajce 😂 rokni se sam jarane ucini uslugu covjecanstvu
hahahhahah ovo je nešto najgluplje što sam pročitao od 2014.
babo ugostitelj sdaovac pa misli moze ga izvuci
U zatvor sa ubicom tu mu je i mjesto.
Prvo ga pustite pa opet pritvorite. ? Znaci da nije biko zalbe on bi bio na slobodi. Nesto smrdi ovde. Ko je sudija koji ga je pustio.
smijurija..
Odgovornog za pustanje na slobodu ovog Mudzeleta, treba zatvoriti u istu samicu sa ovim idiotom, da se malo bolje upoznaju u mraku.
Vratili ga gdje mu je i mjesto.
Nase pravosudje ko Twin Peaks..
Sve smo blizi i blizi drugom mestu!IDEMOOOOOOOOOO!!!!! SAMO BRONDBY BRONDBY BRONDBY BRONDBY!!!! SAMO BRONDBY BRONDBY BRONDBY BRONDBY!!!!
Sve smo blizi i blizi drugom mestu!IDEMOOOOOOOOOOO!!! SAMO BRONDBY BRONDBY BRONDBY BRONDBY!!!! SAMO BRONDBY BRONDBY BRONDBY BRONDBY!!!! SAMO BRONDBY BRONDBY BRONDBY BRONDBY!!!! SAMO BRONDBY BRONDBY BRONDBY BRONDBY!!!! SAMO BRONDBY BRONDBY BRONDBY BRONDBY!!!! SAMO BRONDBY BRONDBY BRONDBY BRONDBY!!!!