Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imenujte još stranih sudija šta je sporno?
ne daju mafijaske familije...koje posjeduju drzavu...
Seada Palavrić, sutkinja Ustavnog suda Bosne i Hercegovine (BiH), rođena je 1954. godine u Tuzli, gdje i danas živi sa suprugom Sakibom. Bivša predsjednica i potpredsjednica Ustavnog suda BiH je sa sedamnaest godina počela raditi kao spremačica u Termoelektrani Tuzla. Potom je završila dvogodišnju daktilografsku školu i srednju upravnu školu. Pravosudni ispit položila je 1995. godine
Šta fali? za posao u ustavnom sudu joj i ne treba pravni fakultet. Dovoljna joj je daktilografska škola da pročita odluku, koju joj napiše OHR.
pa bolje i to nego ko ovi sad politicari, to na budzetskoj si si citav zivot, ne zna niko kako je u realnom sektoru marke zaradit, samo daj MMF, zaduzi se, da budzetlije imaju para
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kada je Schmidt deblokirao formiranje vlade u Federaciji BiH čime je oktroisao novu Vladu zbog čega nam izbori više ne trebaju neka oktroiše i sudije. JEDNOSTAVNO!
GONITE OVU CISTACICU IZ TERMOELEKRANE TZ U PENZIJU CIM PRIJE...
Čuj to, zar ne može visoki predstavnik imenovati sudije!!!????
Ja jutros na poso, vidim nešta mi ko lakše sve, veseliji ja, nekako mi bolje sve, kontam jesam li kakve tablete popio sta mi je, kad čitam ja mi otvorili pregovore sa EU, tooo je reko tooo..
Ova Palavrićka je svojim glasom omogućila Šmitu nametanje HDZ aparthejda, dok je Ćeman glasao protiv. Samo da se zna.
@FadilSeoskavaralica alija nije potpiso izborni zakon kakav HDZ hoce...
ZA SVE ZIVO IMAJU DVIJE OPCIJE: 1.Svima isto, jedan covjek jedan glas 2.Podjela vlasti po naciji, ALI ONDA LJUDINO KOLIKO KOGA IMA, ako je u fbih 85% Bosnjka onda ce i ima 85% vlasti, a ne 50/50...nas 1.5 milion hrvata 200k i 50/50?
Jbg, tako ti je Alija potpisao. Ili tako ili nikako.
Jeli ovo ona SDA cistacica sto se skolovala u pauzama od metle i dzogera?
A mòre li se produžit mandat radniku za mješalicom? Pitam za bâbu.
Moze. Ti svaka Dusa blokirati dezavu.Mi hocemo u EU..daj nemojte se provljivati.Prvo uredui drzavu zakone.onda se necem nadaj.
@TukiMali Je li ovo što si napisao istina?!?! Nemoguće!!! Ne mogu vjerovati!!! A onda se postavljaju neki nerealni uvjeti za izbor člana Ustavnog suda iz reda hrvatskog naroda, ono ko biva, nema prakse!
Toliko su senilni da su trebali u penziju jos sa 50, nego valja ostaviti fotelju i platu od 5000 a zivjeti od samo 2000 penzije, koje mi uhljebe imamo to nema swicarska
Vratite Matuuu!
Samo naprijed Suada moraju se spriječiti rušitelji države.
Pa ona ti je glavni ruitelj. Glasala za Šmitove odluke kojima nameće HDZ aparthejd.