Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raja u komentarima ocito nema djecu u vrticima, islo se u martu ko je morao. Sad.cemo vidjeti april. I kad dijee ne ide placa se pola iznosa, za "mjesto"
Vauuu, jos se ministar hvali potezom. Ne rade vrtici ministre, probudi se!!! Ne znam je li ti iko rekao, ne rade nikako od 18.3.
Mi koji nismo u Javnim ustanovama smonoslobodjeni 100%, sta da platim kad ne idu.. Vi donijeli odluku bez alternative za samohranu majku dvoje djece koja je medicinar....insta sad jos da vam platim 50% ne nego cu ispisati dijete
Tintaj Tuzlo i Zenico za hercegovacke vu.ojebine
I sta sad ovo je kao neko dobro djelo Vlade?Pa valjda je normalno da se ne placa za uslugu koja se ni ne pruza!
Da su ukinuli totalno dug za mart ne bi bilo neko dobro djelo a ne ovo XD
neka placaju duplo skuplje zasto ovi popusti sada? ko hocve djecu neka placa tu svoju zadovoljstinu a ne drzava da ga izdrzava sve fejs mame i fejs tate
Vi u BiH neshvacate da nece nista raditi dva-tri mjeseca, na racuni i troskovi sve redovno pristize,ma vi ste gotovi, vas ce pohlepa ugusiti.