Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TREBA biti dan žalosti u cijeloj Bosni i Hercegovini.
treba
@exer ZLOČINAC treba prvo PRIZNATI zločin da bi IŠAO na REHABILITACIJU. Udahi duboko.
Nama nije potreban dan žalosti u rs jer mi to i ne priznajemo, ali zato nam je potrebno da se usvoji rezolucija o genocidu u Srebrenici i da se obilježi onaj koje to uradio a dali će dželati žaliti za žrtvom to je licemjerno i nepotrebno
Zar nije apsurd i koji smo mi kreteni Balije, živim u FBIH , tražim stan po gradu i nađem jedan devastirani , čujem vlasnik srbin i živi u BG, dobijem broj i pozovem ga , e veli ne prodajem još, čekam da ovi vaši mi stan poprave pa onda ću ga prodavati . ZNAČI, STAN DEVASTIRAO ON GRANATAMA U RATU, NAŠI PLAĆAJU POPRAVKU ON ŠTO JE ON GRANATAMA SRUŠIO , DA BI MI ON TAJ ISTI STAN CIJENIO ZA 20.00 KM VIŠE , ETO DRŽAVE I GOVANA !
Nerdine neka ti Allah podari lijepi dzennet a sterilnim tzv bosnjackim predstavnicima dzehenem
Šta očekivati od zločinca nego zlocinacko ponašanje. Nema potrebe tupiti jezik na njih , na njima treba tupiti konkretnije stvari .... Uživajte četnici , sat vam odkucava.
zasto se ne izglasa zakon u parlamentu a ne sa se svakw godine moraju donositi nwkakve glupave odluke
garant su ministri iz hdz - bili suzdrzani kao i covic za rezoluciju ili nas novi konzul u Americi susnjar koji otvoreno negira genocid
Dan zalosti u cijeloj Bosni i Hercegovini a ne samo u Federaciji. Sta je ostatak od Federacije? I to je Bosna. Zar smo se za ovo borili? Eh da hoce opet biti rata prvo one nase politicare pa onda srbadiju one koji se ne osjecaju bo sancima istom mjerom kao oni nama.
Žalosno je donositi veoma važne odluke za Muslimanski narod od nelegalne Vlade. Da ste se još sastali u Holliday Inn-u bio bi potpuni pičvajz.
a sta ce biti u Bosni i Hercegovini?
pa zar je to tek sada vlada donijela odluku o tome??????
Azurni su inace po pitanju svega, sad pa sad odrade kad kakav posao ima.
znam al ovo nije neki posao ovo je trebalo vec 1996 uvesti. sramota. al taka nam je drzava. tako ti je kad imas 3 drzave u jednoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nikad ne zaboraviti!!!