Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi borci, dok ste vi branili domovinu, Amir Zukic je dijelio lanc pakete u mjesnoj zajednici. I sad glumi dobro placenog i uhljebljenog laznog zastitnika Bosnjaka ovaj jaran i partner u biznisu bandita Zijada-Zike Turkovica.
Nemam komentar,osim što me strah onoga što se krije iza ovoga postupka Budmira,što li su nam sada smućkali foteljaši
3. Sistemom elektora bi SDP sebi takođe obezbijedio stalnu većinu, jer bi njegovi bastioni nos.ili najviše elektorskih gla.sova Sve što se dešava zadnjih nekoliko mjeseci upućuje na ovo.
Ovo treba blokirati u Domu nar.oda obavezno, iz nekoliko razloga: 1. Zlogu.mdžija po nalogu svojih ći.futskih mento.ra bi ovim potezom ostvario potpunu kontrolu nad Ustavnim Sudom FBiH 2. Time bi mogao proći dogovor "četvorke" o provođenju Sej.dić-Finc.ija, a ustvari o uvođenju sistema elektora, i u suštini, Trećeg Entiteta
JA CU PONOVO POKUSATI BLOKIRATI IZBOR. DRAGI BODNJACI MENE JE MOJA SDA NA CELU SA RATNIM DEZERTEROM SULJOM TIHICEM U RATU SMJESTILA (IAKO SAMO BIO ZDRAV I SPOSOBAN VOJNI OBVEZNIK) U MJESNU ZAJEDNICU DA VAGAM GRAH I HLJEB (DIJELIM HUMANITARNU POMOC) DOK STE VI RATOVALI ZA OVU ZEMLJU U KOJOJ JE MENI JAKO LIJEPO DOK VI GLADUJETE. VAS AMIR ZUKIC
Pa nije valjda da je Budimir prestao biti potrčko foteljaš* ili su foteljaši odlučili promijenti naredbu??
Osnovat ce svoju stranku da moze i tamo krsiti zakone
Je li vam ovo Budimir?? http://ezoom.ba/vijesti/predsjednik-fbih-stiti-ubice-i-silovatelje/
če hanka i zukić da povuku vitalni
Većeg nesposonjakovića, sa manjim brojem glasova od Budimira ne vidjoh
i ovaj budimir je pretjerao, treba i njega smjeniti, zajedno sa tihicem je unazadio federaciju za godinu dana.
Jesu li to Budmire dali dozvolu iz štaba SDA da se krene u proceduru imenovanja sudija
Osoba koja je najvise opstuirala rad, prekrisila ustav i to nam je predsjednik
a kada ce doci na red budimirova smjena? poslije toliko blokada bio bi red da ga smijene
tihic ostao sam, i budo ga je napustio.