Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha hvala za glasove narode srpski, bice bombardovana republika srpska. poslje toga ce da ozivi republika bosna i hercegovina a ja cu na dedinju zapaliti rostilj i brojati pare. hvala glupsoni hahaha
Nema se tu šta pričati, imate sredstva, inate obavezu, imate zadatak, imate ovlasti, imate mogućnosti, imate institucije, imate plate, imate ljude, imate ujedinjene nacije, imate pravo, imate logiku, imate namjeru, imate potrebu, imate sve, ali je puno lakše dati izjavu u novine... ali da kojim slučajem Bosanci prave probleme, sve bi se rješavalo urgentno već jučer, a ne danas...
nemoj dodo ni u sali odustati od referenduma nemoj jarane nisi lud. Samo naprijed cjela federacija je uz tebe.
Pa ti nisi nor.malan Željko bio u Karađorđevu neki dan,o nekakvom njegovom hapšenju ni riječi da se ti nisi bunike najeo ili ti je sm.rad iz sv.injca udario u glavu?
Zanimljivo je to da su pre ra.ta glavne bile americke zelene beretke i francuske legije zelene i svi se furali na zelene a kad smo Srbi krenuli sa Crvenim evo danas svi furaju crvene i sipci i hrvati i amerikanci ma svi sad kopiraju za najra.tobornijim narodom uopste SRBIMA!
to si u pravu, a meni je lično ovaj video omiljeni... http://www.youtube.com/watch?v=ZZSMZxfpK48
Vojska koja pocera ter.or u kosti svima u svetu cak i ameri nisu imali cojones da napadnu kopnenu na ove ra.t fanatike! Cenjeni i u americkom SEAL ustvari po celom svetu... http://www.youtube.com/watch?v=6ly5K_7-JR8&feature=related
OHR-Okupatori Bosne i Hercegovine-mars nepolje iz moje zemlje, hebo vas onaj ko vas naseli i onaj ko vas podrzava.!
Referendum u federaciji !! odma Republika Turska da bude ovdje ! :)
lep ti je taj video, posebno mi se svidja ta gomila pesadije sa jako lijepim sljemovima... evo ti pa vidi kako izgleda profesionalna i moderna vojska 21 vijeka http://www.youtube.com/watch?v=1Te6Uvs40mg
halo ba, pa zapitajte se samo jednu glupu stvar, jedan detalj koji niko ni ne primjecuje. sta mislite zasto je u dejtonu dogovoreno da se bosna podeli na: - Federacija Bosne i Hercegovine - Republika Srpska pametnom dosta
svaka ti je na mestu zemljače. ali najzanimljivije je to što su oni i dan danas najveći ratno huškači, kao nije im dosta, hteli bi oni još.... HALO, ČEGA?
7 dana kazes ti si pravi bol.estnik posto ceo svet je video 78 dana bombardovanja civinlih ciljeva da bi se Srbija prisilila da pristane na dolazak UN na kosovo. Eto koliko si gl.upi i koliko si kompleksas koji la.ze samog sebe. I da neverovatna je to hrabrost da sa dva puta vise vojnika nego Srbi izazoves borbe napadas iz zasjeda tuz.kolona, dobrovolj, a onda se sakrijes između civila u gradove sil.ujes kol.jes sve Srpsko ne napravis ni jedan jedini proboj i kukas dnevno zapadu HEEEEELJP baaaaaznijaaaa heeeeljp đeeenooosaaajd i kad nato krene i hv onda ti kao fol oslobađas nesto. Stvarno to su pravi heroji i prava muslimanska hrabrost nema sta!
Ništa smešnije nego kada Turci/Muslimani/Bošnjaci krenu da pripovedaju o svojim velikim ratnim uspesima u prošlom ratu. Pamet u glavu, možda ste zaboravili ko je držao 73% teritorije BiH, osvojenih za manje od godinu dana ratovanja, ostale 3 godine su vas čuvali plavi šlemovi. Ono na kraju rata što je teritorija R. Srpske smanjena na 49% je bilo dogovoreno za zelenim stolom, dakle politički. Vi podeljeni u enklave, koje su lako mogle biti presečene i osvojene za menje od dan-dva ste bili ceo rat, i zahvalite se svako jutro Amerikancima, Britancima i NATO-u što vas je sačuvao... Vi Banjaluku u prošlom ratu ste videli samo na razglednici, kao jedan fin glavni grad Republike Srpske u kome skoro da metak nije ni bio opaljen (osim na proslavama...), Ušli malo desnim krilom zahvaljujući hrvatskim profesionalnim brigadama, što je inače bila klasična agresija Hrvatske na Bosnu, ali o tome se ćuti. Srbija npr. nikad nije slala svoje brigade u Bosnu.
Dayton je od 1995. više puta promijenjen, svaki put silom OHR-a i uvijiek na štetu Srba i Hrvata. Jasno je da OHR pod \"funkcionalnom\" državom misli na centraliziranu bošnjakiju, gdje su prava Hrvata i Srba jednaka \"pravima\" Kurda u Turskoj. Pri tome ignoriraju da u zemljama EU važe drugačija pravila i da tamo stvaraju nacionalne autonomije gdje god se ukaže potreba. Sam Inzko npr. u BiH gazi prava Hrvata, a u Austriji traži sva prava za Slovence. Naravno da Hrvati i Srbi neće pristati na sve to, i naravno da OHR, pa ni Amerika ne može ništa ako su Hrvati i Srbi složni.
Ma znala sam odmah da je pusiona!
Pa kad NATO ima \"kante\" sto kapituliraste kada su vas bombardovali nakon SEDAM dana jado jadni i povukoste se sa Kosova iz srca Srbije! Jaki ste samo kada se izivljavate na civilima i ne naoruzanom narodu. Hrabrost je nesto o cemu ti pojma nemas. Hrabrost je kada goloruk odbranis Bosnu i Hercegovinu, suverenu ne djeljivu, medjunarodno priznatu. Ne skidas se ti sa nasih portala, lajes...mogu misliti kako te izjeda mrznja i zloba, crknuces od muke ;)