Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljkoviću prvo vrati dug od 80 miliona prema Toplanama pa onda idi u p.m.!
Misli daće ostavku i to je to, prvo vrati pokradene pare žutokljunac kriminalni!
I kakvo je rjesenje sad postignuto,kad su opet debile iz SDA stranke stavili za neke presjedavajuce...idemo opet Jovo na novo.
Sve dok se ovim nacionalnim strankama skroz ne zabrani djelovanje nama nema poboljsanja da jos 3 godine svaki dan protestujemo,jer mi smjenjujemo jedne nacionaliste dolaze drugi jos gori..
Ovo sve ni na filmu ne mozemo vidjeti, SDA ko da je popila nesto za besmrtnost, citav svoj zivot samo o njima slusam, i o njihovim lazima, dokle vise, gdje su mladi obrazovani ljudi, s boljim idejama, s zeljom da urade nesto, pa naravno ne mogu ni doci do izrazaja od ovih sto im smrtovnica iz đepa viri ... aaa
Trazimo vladu eksperata koja nas nece krasti kao ova sada. Najgora vlada do sada
Kakva ostavka bolan, najlakse ostavku dati, Dje su pare?
Zeljkovic se fino izvuce, jos ce ispasti kako radi u korist gradjana, a napravio haos u KS ... dali ce za bilo sta odgovarati pitanje je.
Ode Zeljkovic ostavi nas bez Toplana, bez GRAS-a..unistio sve sto se unistiti moglo..oj tugo moja.
da smo ih davno smijenili ne bi do ovoga doslo. ja licno problem vidim u parlamentu i tuzilastvu. manite se Vlade rusite potkupljene tuzioce i javno treba izdvojiti one koji su srusili onaj zakon protiv korupcije i zabranitim da se ikad zaposle, ne dat im ni na biro.
Samo neka se razrijese duznosti!!!! bakire pokrao si sve sto si imao!!!!! idi, pocivaj u miru!!!!
Zeljkovic,tajkun, neka je i njemu dosao kraj, ali da to ne bude bez naplate onog sto je pokrao!
I zasluzili su Zeljkovic i njegova zelena stranka unistili su ovaj kanton, ne znam kako ista radi i funkcionise unutar njegovih granica. Gradjani su napokon shvatili sta nacionalne stranke predstavljaju.
Trebao je Zeljkovic davno prije da da ostavku, takvi kao on nam vec 20 godina unistavanju zemlju i bogate se na nas racun. Ali eto, ocito je mogao koliko hoce, ali ne i dokle hoce.
Da su se bogdo Zeljkovic i ostala njegova kompanija ranije raspustili,ali treba opet biti zadovoljan,napokon ce prestati sistemsko unistavanje grada.
Ako idu nek idu svi. Niksic, Radoncic, Bakir, Komsic, Zlatko, Tihic, a ne neki traze jedne neki druge. Oni traze vanredne izbore jer imaju glasace koje su uhljebili i imaju njihovu podrsku... Odmah svi napolje, gdje vam je obraz i ponos majmuni jedni .
Trebalo je uhapsiti ovog Zeljkovica za sve sto je pokrao.
Imate izbor izmedju Sad i Odmah. Svaka treca opcija znaci haos na ulicama.,
optimista je dobro biti cak i ako nema nade.
nema tu opcije. protesti moraju da se organizuju i mora se znati ko je taj i koji su zahtjevi. toga nema i ne moze biti ni rezultat. teoretski svi mogu dati ostavke i sta onda.? kad se neko javno pojavi kao vodja ,a ima to sto vodje moraju imati , narod ce stati iza njega. takvog covjeka nije nikad bilo u bosni
PRIKAŽI ODGOVORE (6)