Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konacno da sudije pocnu raditi svoj posao i odbace sve smijurije koje je tuzilastvo predvodjeno Dalidom napakovalo Zukicu
Princ ga je pomilovao a i mnoge druge mafijaše jer je blagonaklon i milostiv. Našega bakira u zvijezde kuju i mnogi lokalni kriminalci poput Feke, Šaja, Budnja, Ćela i Fela i manijaka i psihopate koji su mabavljali drogu da se iznađu sredstva za kampanje
- Nije kriv! On je pomaga i drugim lopovima i dijelio pošten plijen. Nemožete ga osuđivati za dobra djela koja je učinio njegov um. Sve te pive koje je popio i sve te kuje koje su morale da sišu njegovu srž... Puno je uložio i založio svoje benefite a za šta? Da bo bog tebe morao da guzi svaki dan.
ne moze sda bez glavonje, stalo zaposljavanje
hahaha amir zukic-zavod za zaposljavanje sda podobnog kadra, zivjela sda, zivio baki i njegov pasaluk (par opcina u Sarajevi)
neko napisa Baki mu sredio izlazak - ja mislim da mu je Baki sredio ulazak! nijedan dokaz nije naveden protiv njega, normalno da ce ga pustiti
nadam se da su SDA glasaci ponosni kakvu su vuko** od drzave napravili, da zadnji lopov ne odgovara
Manjak kadrova u svim segmentima, pustite ga da se raja koja ima para zaposli...
jadan nevin čovjek pa zatvoren u sda su samo vjernici aoni po postulatima vjere su pošteni?
sto ne puscate i ziku turkovica
Pustite ga, još mu platite što je bio u pritvoru...
Sad ce on vani, njemu je Baki sredio izlazak, a za uzvrat je dao nešto veće svojim političkim partnerima, npr. tužbu za referendum itd. Sramotno do bola.
prije da mu je Baki sredio ulazak
Pa kada su pustili Fahrudina Radoncica sto ne bi i Amira Zukica. Neka niko ne misli da branim Zukica, nego samo pokusavam reci o kakvom sistemu se radi kada je Fahrudin Radoncic na slobodi a prije par godina nam on bio ministar sigurnosti.
Semir Rastoder, dokazani ubica, se sece ulicama grada. Pratimo slucaj ubice Sefica. Jedino jos Ziku Turkovica da puste. Treba reci i da im ovdje na forumu jedemo go*na pametujuci a nista ne radeci. Najmanje sto mozemo uraditi u praksi je boriti se protiv Fahrudina Radoncica i toga da mu se da vise politicke moci. Isto vazi i za Amira Zukica i sve njima slicne.
lako vam je amira, kad cete pocet hapsit ove sto se kunu bogom a lazu
pazi molim te zatvoreniku ugrožena prava na licnu slobodu. sigurno je ovo skrivena kamera