Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jacques Chirac počasni građanin Sarajeva? DANAS ON, SUTRA RADOVAN KARADZIC PA KAD CETE DOCI SVIJESTI? IZGLEDA DA STE VI SVI U SARAJEVU ALIJA, NEMA TU W OD WALTERA...
uaaaaaa, uaaaaaa, ped@ri mamu vam j.bem.
@M isto sranje drugo pakovanje ,jah miteran jah chirac, pola je Bosne silovano,protjerano,poklano itd i gdje je razlika , zbog cega je jack chirac bolji ili dobar? Cjelokupna francuska politika je saucesnik genocida.Mozda da ti osvjezim pamcenje i sa ovim a ti pogodi ciji je ovo general ,moze ? http://www.youtube.com/watch?v=tI4JN_O5QmA ili mozes ukucati Filip Morion (Philippe Morillon) a ove vijecnike kockastih glava neka je sram
pa nije riječ o miteranu koji je pakaš svoje kategorije, već o chiracu koji se najviše od svih europljana zalagao za udare na srpske položaje tokom 1995. godine, a naročito kada su francuski vojnici vezani za bandere, da služe kao ljudski štit. tad je kampanja protiv srba pojačanja, a ubrzo nakon toga uslijedili su udari. chirac je prvi europski političar koji je otvoreno kritikovao srpsku politiku i zagovarao konkretne poteze. zaslužio je odlikovanje!!
Našla sam ovo: \"29. juni 1992 U Sarajevo doputovao predsjednik Republike Francuska Fransoa Miteran. Bila je to prva posjeta nekog stranog državnika BiH od njenog međunarodnog priznanja. Fransoa Miteran bio je pobornik evropske političke opcije privržene Srbima, opcije koja je svo vrijeme rat u BiH nastojala prikazati kao građanski. U to vrijeme u svijetu je raslo negativno raspoloženje prema srpskoj politici na Balkanu, posebno prema bosanskim Srbima, jer su priče i slike o genocidu počele da stižu i do građana evropskih i američkih metropola. Svijetom je, do posjete Miterana Sarajevu, vladalo opće ubjeđenje da je neophodno vojno intervenisati u BiH kako bi se spriječio zločin koji su nad civilnim stanovništvom provodile srpske snage. Fransoa Miteran amortizovao je planove međunarodne zajednice za odlučnu akciju u BiH.\"
Potpisujem, svaka ti je zlatna. Ovaj covjek je produzio agresiju i agoniju minimalno dvije godine. \"Doprinos okoncanju rata\"??? Pa ima li iko u GV bar PROSJECAN IQ???
NEVIJEROVATNO !!! Covijeku koji ni jednim postupkom nije sprijecio agresiju( cak naprotiv), koji je podrzavao Milosevica i njegovu politiku..... Poserem se na cijelokupnu gradsku upravu.