Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo besplatan savjet: -˝Nemoj obećavati kad si sretan, nemoj odgovarati kad si ljut i nemoj donositi odluke kad si tužan˝... da se više ne brukate!
Aferim
Prvo dobijes stan,pa ti kazu da jos nije kupljen.
OMG stan zbog osvajanja medalje u kadetskom takmicenju. Plus sto se vrsi diskriminacija ostali igraca u timu BiH.
Hajde Krajišnici ne brukajte se! Uzmite bivšem premijeru i podajte djetetu. Maloga znamo po dobru( još ga političari nisu iskvarili), premijera po tome što je uhapšen zbog lopovluka!
poaljte ga na hadz je.. vam b.. majku seljacku zato ima nasih para!
Smrdila ova priča od početka .... Nadam se da se dečko neće razočarat i da je do sad naučio da ovdje nikome i ništa ne treba vjerovati .... Galiješeviću, i ti i SDA ste odroni veliki, a dečko će sebi i svojima u karijeri zaradit pola Bihaća i malo Cazina i Kladuše, samo da ga zdravlje posluži i ozljede zaobiđu ...! ! ! !
vako i meni amidža poso obećo.. ja ošo u ministarstvo, kažu oni koji si ti?
gomila obespravljenih ratnih invalida se potuca od nemila do nedraga, bezbroj mladih pametnih visoko obrazovanih ljudi u očaju traži mogućnost da bježi bilo gdje, skoro cijela populacija penzionera bez osnovnih sredstava za život - mantra se stan dječaku koji je, usput, napustio BiH i igra za novac u nekoj drugoj zemlji kako to sve bazdi na SDA
mnogo bazdi na zeleno druže moj
koji cirkus....
Covjek ce dobiti stan, i to je bitno, a sad nacin na koji ce to biti odradjeno nije toliko bitan. Problem je u nama sto se ovako nesto jedva docekalo, otuda ovako bombasticni naslovi..
Koje sranje. Dodijelit će 60.000 KM za uspješne sportiste. Znači ništa od Džananovog stana. On vam taj stan nije ni tražio, mamlazi, što ste se bez potrebe blamirali. Kreteni, on svakako ode u NBA i zaradiće dijete milione dolara.
hahahahaah spinova brate mili
Drugim rijecima moj dragi Dzenane, da Bog da da ti dobijes taj stan. Nekome od opcinara je izgleda nesto zafalilo, pa se sredstva preusmjeravaju.
neodgovorno kao i obicno.