Komentari (427)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde sretno vam
@shahzudin ''Osobno mislim da će tražiti očitovanje svakog člana Predsjedništva BiH o zahtjevu za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije. Mislim da je to, ali ne možemo reći dok to ne dođe i fizički '' - kazao je Čović. http://vijesti.ba/clanak/349557/msp-trazi-ocitovanje-svakog-clana-predsjednistva-bih-o-reviziji Bake u komi, reis Kavaz na aparatima, Kasim Trnka na infuziji, Sakib Softic na reanimaciji
@TzavellasLizing i pusing sa kirbasom..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDS je genocidna stranka
@EdinI, SDS nije stranka sa kojom zreba imati bilo kakvu komunikaciju dok se ne odreknu svojih clanova odufjenih zs ratne zlocine i genocid i javno se ne izvinu za genocid bar jedanput godisnje
@EdinI ,mupm kretenu!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A moze se sastajati sa presudjenim ratnim zlocincima, to je u redu!
Poslednja faza Genocidasa je negiranje genocida...
Uzvrati katilima istom mjerom....
Nakon ovih turbulencija sa revizijom, ja sam shvatio da moj glas mora ići Bakiru. Ovi paraziti mudro čekaju da on sam slomi vrat, pa da sjednu na pozicije, a interesi žrtava, države, ma koga to zanima.. Šćepo,Nikšić i ostali jadovi u Bošnjaka već zauzeli startne pozicije i čekaju da sudija upuca rivala.. *Junački* nema šta?
najveci izbor devojaka za upoznavanje http://www.vestiointernetupoznavanju.com/2015/12/internet-devojke_22.html
Ako znas engleski jezik onda iskoristi znanje i ispunjavaj razne ankete, istrazivanja (surveys)! Mozes mjesecno zaraditi $50 i vise, zavisi koliko se angaziras i koliko vremena ulozis. Bolje to nego ovdje piskarati kojekakve gluposti sto nema ni najmanje efekta na kvalitet tvoga zivota sem da te rastuzi i uznemiri. Zaradi da platis poneki racun ili da imas dzeparac za kafu. Otidji na: https://www.dailyrewards.com/?r=ref280619&s=7 Prijavi se i pocni zaradjivati.
Ocekujem da i SDA sada napise da prekida svaku saradnju sa SDS-om! ćeraćemo se još jednako ćerati to da smo načisto nema šta da krijemo neka niko ne misli da nećemo poštenije je reći da hoćemo pa da se otvoreno ćeramo kad se već ćeramo i da jasno kažemo ćeraćemo se još
JEL MOGUĆE DA NAKON 1995 GODINE SDA OSTAJE BEZ SVOG NAJVEĆEG STRATEŠKOG PARTNERA, PORED HDZ-A NARAVNO! IZGLEDA DA IM JE DOŠAO KRAJ!!!
Da je ovo i d od drzave guslar cetalj koji narice o klanju i odrubljivanju glava ne bio u politici..
Odličan guslar, a i čovjek koji čuva i njeguje svoje kulturno nasljeđe.
@kiksi11 Ako ti je kulturno naslijedje veličati zločince kroz gusle onda se moraš zapitati kakav ste vi to narod uopšte...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaju da je bake ispusio reviziju pa ga se sad odricu..bake pjeva izdali me prijatelji izdao me brat..
SDA i SDS poceli da rade na predizbornim kampanjama zastitnici Bosnja i Srba, pa ovo je sve tako providno.... Ko od njih da stiti? E, a Vi sad gospodo udrite po nacionalnoj osnovi pa da se opet zaduzimo, nek rasprodaju i ovo malo sto je ostalo.
Bosnjaci culi ste Dudakovu poruku, uzmite je za ozbiljno i postupajte po uputama. A i vi srpski narode spremajte se za rat! Vukota ce vase herojske pogibije odguslati uz gusle, a oni koji budu imali srece da prezive bit ce na traktorima.
Sve mi se nesto cini da nisu ispunili uslove MMF-a pa im jedna kriza bez razloga dodje ko p'janom pleska...
SDA (stranka bez ideja, bez programa) i SDS ( stranka najvećih ratnih zločinaca)..ne zna se koja je veće zlo...odlazite sa političke scene, konačno !!
jesu najvece zlo, sds je ovo cekao da se vrati na staro pokretanje revizije vracanje u 92' realno a bakir glumi veliko bosnjaka!!
Nakon ovoga je potpuno nejasno kako će Dodik pobijediti u srbovanju na izborima 2018 ?? Krenulo se snažno, organizovano, masovno i to dvije godine prije izbora. A tek kakva če vriska biti za izbore ! Dodik je bez šansi ! Osim, ako ne postane Trumpov Dodik. Ipak je samo Trump veći Srbin od Putina !!
Došli smo do toga da teroristička stranka koja je suorganizator genocida, pokolja i agresije na BiH s nekim prekida saradnju!! Ovo je smiješno!!! hehehehe
Pa nije smiješno ako prekida suradnju a ne odriče se planova da ponovi genocid. Eno i čiča Draća je pa ... eno. Nevin i slobodan čovjek. Doduše posliej smrti, i ni kosti mu se ne zna, a ni hrvati još uvijek nisu za to optuženi, nego Srbi nesrbi ! :(
@xomer ,sta ce drugo,vidis da je to sve praznoglavo. Komentari svi isti,oni glupi da ne mozes poverovati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)