Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ovome nama treba mjesec dana da ugusimo koronu,mjesec dana pridrzavanja i samoizolacije,ajmo ljudi,budimo jaki!!!!
u prosjeku od pocetka sirenja je potrebno 30-50 dana da se virus spusti da pocetni nivo...nama jos 20-25 dana treba
Barel nafte, gotovo 20 $. Kod nas je jos 120$
Danas je u Italiji novozarazenih zabiljezeno preko 4000. Koga folirate i prosipate senzacionalo suplju pricu
Nažalost, vijest je spin. Objavili su podatak od prijepodne, i to je neko pokušao poturiti kao konačan statistički broj za danas. 812 je danas umrlo, što nije nikako dobro. Više je nego juče.
Bio je i 10.03.
Svaki virus do sada je bio smiješan za ovaj koronavirus. Šta šišmiši uradiše od ljudi.
Nemaju vise testova...
A sutra ćete opet napisati: najcrniji dan do sada! Sljunkarski novinari kliksa...
za deset minuta će pisati : crni dan u Italiji. umrlo 1000 ljudi.
Ne piše se dosad nego DO SADA. Nazad u skolu. I pazi na časovima.
i narod ovo povjeruje ....... trebala bi OSA da i lazne pozitvne vjesti malo pregleda
odakle vam ove brojke ? Danas je 4000 novih zaraženih u Italiji a dan još nije gotov ? Cisti konstrukt na silu
3899. U zadnja 24 h. Italija broji zarazene i mrtve od 18 do 18 h pa objave.
Šta je bilo sa obećanjem Telemacha otprije nekoliko sedmica da će otključati svoje kanale da bi olakšao život ljudima u izolaciji? Probao sam više puta Cinemax 1 i 2 HBO 1, 2 i 3, dakle glavne filmske kanale. NIJEDAN nije otključan niti je bio????? Zašto lažete ljude?
uhapsiti radoncica,dzaferovica,novalica i sve koje narod plase ,da ce biti ogroman broj mrtvih od corone,,to rade samo da bi lakse pljackali a u narodu dizu paniku
Da obavijestim oglašivače, nikada neću kupiti bilo šta što se kod KLIX reklamira. Čuj rekla WHO da epidemija neće proći do oktobra pa eto, da se strpimo u karanteni do tada, njima na riječ?! Pa jesu li normalni ovi političari i doktori? Ima li iko ko će reći "car je go" ili ćete i dalje zamlaćivati narod istim lažima?
Stvarno ne mogu da vjerujem koliko debilan novinar moraš biti da ne znaš prevesti tačan broj umrlih i novozaraženih. Ljudi moji, jeste pad, ali brojevi su vam koma.