Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema lepseg dara od Kur'ana niti lepseg dana od Kurban Bajrama: Bajram Serif Mubarek Olsun!
Da dodam ";Bajram Serif Mubarek Olsun" pravim muslimanima!
Svi ste vi "pravi" ,samo sto su mi nekako draza ova postena raja od licimjera,Kao i kod krscana, uostalom,Samo slijedim nauk ISSE !
Jos jedna od reklama zs luksuzna turisticka putovanja!Uz krstarenja, safarije itd u to spada i hadz,Lovu u dzep i sjednes u klimatizirani avion, smjestis se u klimatizirani sator, kruzis oko Kabe, bacis koji kamen, ispucas stotinjak selfija i posaljes raji zavidnoj i nazad!Dobro je jos i popiti koju kad se vratis ,da dunjaluk zna da je doso "hadzija"!
e najeo se ti izmeta,smradu
Nekada se novac davao bricama da razmjeni jer je novac od brice halal, danas svako ide na Hadz cak pojedinci se opijaju po kafanama kada se vrate ali nebitno, danas nema kudjenja jer je dan srece i radosti. Svim ljudima koji slave Bajram zelim Bajram Serif Mubarek Olsun i da vam se svaka zelja ostvari a ljudima sto ne slave Bajram bujrum na kolace, kafu i klopu. Uzivajte danas bez srkleta :)
Bajram serif mubarek olsun..i bar danas ovim ateistima i ljudima bez duse zabranite svakojake komentare
preseli ti u wc,barem danas,pa tamo lupetaj gluposti
e moj crni nikola citav zivot u zabludi zivis😀
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nisu ni BAJRAMI sto su nekad bili...uostalom BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN,SVIMA!!!
Ne brinem se ja, ako nastave ovim tempom moglo bi se za koju godinu opet ic na konjevima ...
Kako sam ne pismen boze boze...