Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izmjestiti će deponiju na neko drugo mjesto , na osami , gdje će kroz par godina početi nicati nelegalno izgrađene kuće i eto nove blokade , nove krize.
ci čudite što klix piše svibanj,županija....pa zar niste skontali do sad, da u večini slucajeva i ne pišu već prepisuju.
Svibanj, Županija😳 Otkad kliks priča Hrvatskim riječnikom ?
Cuj "svibanj"
ne znam gdje si vidio da pise svibanj, al sve i da pise zar ti smeta? u Bih su sva 3 jezika zvanicna i moze se govoriti i pisati svakim od njih. ako ti se ne svida promjenis protal
Hee moja Bosno, pa zar je ovoliko trebalo da se deblokira i jebeno smece odnese. Odite do parlamenta i vlade, tamo najvise smeca ima.