Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kome to pišete? Ovom flegmatičnom priglupom narodu? Dzaba pišete. Dajte vi narodu vijesti npr. o Ronaldu, ili o Hurem....
Pored ovog naroda mogu staviti I 15.000 plate mi bi opet kmecali a ne bi prstom makli....
smekenzi@ jarane slazem se sa tobom. Kod nas narod se svadja je li Ronaldo zasluzio zlatnu loptu ove sezone, pa normalno da je nije zasluzio svi znaju al eto, oni koji misle da jest ne znaju o zivotu, lik se jedva sastavlja ove sezone krpi kraj sa krajem narodno receno al eto, ima neku valjda stelu u srecu. O cemu smo pricali?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahahahah.....numanović o korupciji....pa ljudi, ovaj čovjek je oličenje korupcije.
Allaha mi prijaviću ih uposleniku Predsjedništva BiH !!!
SLIKA I PRILIKA BiH SVAKODNEVNICE I UHLJEBA KOJI ČINE DRŽAVNI APARAT!
Gubitasi i neradnici na minimalce i stecaj, to vrijedi i za opstine. Oni jedu zdravi dio drustva kao paraziti da bi nahranili svoju pohlepu.
Hamdija Numanovic, bioloski fenomen. Prvi zabiljezen slucaj muskog poroda. Strucnjaci sumnjaju da je kljucni faktor u svemu bio obilan rucak - sit ga covjek rodio.
Minimalac i stečaj za sviju ! KAd su tako izdašni u žurnim stečajima firmama , tako i opštinama, pa nek građani ubudeće glasaju za one koji će ih voditi u stečaj. Ili za arape !
Bitno je pljuvati po policiji, ljekarima i prosvjetarima kako su im velike plate i kako ih treba skresati. A ovamo se paušali dijele više nego plata. Za šta je uopšte paušal i zašto to više nije ukinuto? Naknada za odvojeni život? Jarane, ako ti je teško, povedi porodicu i živi s njom ili nemoj ići u drugo mjesto. Naknada za stanovanje? Imaš platu, plati kiriju. Ni drugima niko ne daje naknadu za stanovanje.
Bas tako.
Ako ovu pricu ne preuzmu i dodatno obrade ostali mediji tipa FTV,Senad i.t.d brzo ce se zaboraviti ova sramota
Bosna da prostis.
Opet nemam vode.
Opet nemam vode.
Nema para. Nek neJma, daj!
Napaćeni BOŠNJO.
Samo derite glupi narod, a ti se sirotinjo samo naguzo
Pa nek nas deru ko nas jebe vise kad smo glupi i necemo da im jebemo mater na osnovu cega oni sami sebi dizu plate u aljuju nas u sve vece dugove pa ce nam kasnije rasprodat pola drzavnih dobara.
U Živinicama ima Neki Nail Vijećnik iz SDA 10 Godina primao invalidninu a Ranjen u Kafani a sad je na izmišljenoj poziciji DIREKTOR SESTRINSTVA
Vecina u vijecu SDA, nacelnik SDP... iliti nikad nista nece dogovoriti.