Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos ustimavanja ?
Ma nejma ništa od ulaska i Evropske unije,i tice na grani su shvatile da su sve to prazne priče Da je u interesu USA ne bih se ni sutra čekao ulazak ali još je se to svelo samo na razvlačenje mozga ljudima
*ne bi se
Šta je "tehnička finalizacija"? Lektura?
Who is you?
nemojte nas zamarati sa detaljima.kad uđemo u EU,javite!
pošteno
Ne znam čemu još odgovor na upitnik i sve ako su nam rekli da nema ništa do 2025 god..?
mi kao narod ako se ne kutarišemo ove vladajuće gamadi nestaćemo .. nadam se da ćemo to shvatiti na vrijeme
@zbrojovka Nema Bošnjaka šačice od iole 2 milliona. Ali eto narodi su dolazili i nestajali, za hiljadu godina ko zna možda bude Arapska prijestolnica ili apsolutna divljina. Ionako je više od pola Bosne prazno. Realno treba da nas je najmanje 10 milliona pa da imaš stabilnu ekonomiju urbanizaciju i razvoj.