Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav monstrum, vidi mu se na faci. Što duže živo sa što više muke
*Terorističke organizacije takozvane Vojske RS
Bosna i Hercegovina je treća republika jugoslovenske federacije koja je legalnim putem ostvarila samostalnost. Nasuprot tome 1,4 milion Srba iz SRBiH je 09.01.1992. nelegalnim referendumom proglasilo nelegalnu i neustavnu tvorevinu tzv Republiku Srpsku i time, po tadašnjim zakonima SFRJ, čineći teško krivično djelo se odrekli tj. izgubili glasačko pravo. Time izlaznost na referendumu nezavisnosti BiH 01.03.1992. je preko 99% a ne 64,7%
Slobodno ostavite neka se vidi šta pričaju
Sam sebe ce on osuditi jer su mu zrtve u glavi i pred ocima cijelo vrijeme taj mirno nespava sigurno.Ja mu Zelim dug zivot da zivi Amin Amin
DABOGDA TI DONJELI U ENGLESKI ZATVOR TORRTU SA STOTINU SVIJECA NA NJOJ.🎂
Drugo ime za njega je Mirko Staric.
Opet se usro a pelena nema
Jedino da mu preinace kaznu u vjesanje
Ovo pašče treba ubrzo da krepa.
Zlikovac,pa poslije tog tvog .mrdljivog zivota..CEKAJU TE ZRTVE U REDU DA TE PITAJU ZASTO IH POBI I NJIHOVU DJECU..TEK TAD MUKE POCINJU ZLIKOVCE NAD CIVILNIM STANOVNISTVOM-PRESUDZENI.
Nadaj se,Nadaj se..Zlikovce nad CIVILNIM STANOVNISTVOM..Daboga zivio jos dugo po tim kazamatima gdje ti je mjesto !
Usrani srbin
Kako je islamska drzava unistena tako je trebala biti i tkz. srpski entitet, izmedju te dvije tvorevine nikakve razlike.
Nema potrebe ima dodik on je gasi polako
ZALI SE VODOVODU!!😂😂
Izvitoperena svinjeca pampers pelena uneređena faca!