Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi moji nije on nista kriv
To Kemo legendo, nauci ih kako se to radi, sad kolektivni godisnji pa nastavak u septembru, nema tu prvostepene do 2020 godine. Realno tvoje kombinacije su igracka za ono sto poslije tebe radi Miro Djakula. Ti si samo radio za sefove Tihica, Covica i Spirica, naravno i sebi si nesto uzeo, ali realno vise para je u to vrijeme uzeo svaki sef carinske ispostave, a da ne govorimo o Janku iz Broda ili onom klemptomanu iz Gradiske.Nema carinika moj Kemo u ovoj drzavi da nije uzeo 100.000 Eura.
Par milijardi KM...bem li vam sjeme bahato i bezdušno!
covjek kupio tri stanza u staklenom gradu u ferhadiji a prime rata prodavao djidjie po Makarskoj
ašto čovijeka matletirate treba te sačekat novi zakon i čovijek neče bit kriv!!!
ili novi pravopis...
ponadalo se bih pucanstvo da ce ovima oduzeti imovinu i posolati ih u zatvor..krepaj magarce do zelene trave
AMiru Zukiću neće ni počet suđenje dok BIH ne uđe u EU !
cuj ne moze doci na suđenje jer ima drugo suđenje za teže krivično djelo a ovaj sakrio milijardu maraka poreznih para ahahahah
Zakonom odrediti da se u slučaju nepoštovanja suda i građana u vidu nepojavljivanja na zakazanom ročištu, advokatima trajno oduzimaju licence. Nećete raditi svoj posao kao advokat, možda budete htjeli kao stolari ili vodoinstalateri. Onda nećemo imati ovakve smijurije od suđenja, i razvlačenje i patnju porodica žrtava kao u slučaju Sefić. Fuj. Povraća mi se na na naše pravosuđe.