Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova prića sa helikopterima iz turske u kategoriji je sa dodikovim nastupom pod šatorom. - groteskno
Nece Bosancerosi sami pozare gasiti, nego moraju njima drugi da gase. Ali to je tipicno za Turke!
Uposlit cemo mi i vas srbe, ne brini jarane
Da su bogdom rekli stize 50 helikoptera, zvucalo bi pravo mocno, I kad lazu nesto se stisli,...
Ja uopšte ne vjerujem ni da su krenuli ovi helikopteri, niti da su trebali. Ovo je šuplja pred kišu, ko fol glavešine nešto izganjale, ali eto i kiše. Ako ste sposobni, što niste odmah kada se požar oteo kontroli izganjali ove helikoptere?
Ovo vam je takvo brukanje i skandali i pitaj boga sta sve ne!!! :( Prvo te imate sami avione/helikopetere..pa onda malo HRvati..pa se Rusi iz Nisa ponudili.pa rekli ako bude bi lo potrebe..pa se ponudili iz Turske..al da se plati...al ponovo ne zele da plate..pa ako bude bilo potrebe..cimaju ljude za dzave..sve to kosta, haos jedan kad gledam! To je postalo nekakvo pozariste kao neka manifestacija odakel javljaju sta se desava svaki dan...u stilu: S pozarista kod Jablanice danas nista novo i zanimljivo...tuzno bre ljudi, jedan jbni pozar vasi politilcari nisu u mogucvnosti da ugase a nisu u mogucnost niti da pozovu i plate tu pomoc sa strane. Ko zna koje politicke igre se tu igraju, sve je to povezano, nece niko da plati, jer oce da uzmu proviziju za sebe, sigurno je to, kao sto sam rekao ranije! Ludnica jedna! :D
blizu, blizu...
đubradi (bosanska vlast i narod koji je birao) se ne pomaže, valjda su turci pametan narod pa će to skontati.
Bog javio da odgadja slanje kise dok se neizmire zaostali racuni
Nismo isibali sve lijene zene
ovo je tragikomedija
Nemojte nam ni pomagati kad smo nesposobni za život. Borimo se mjesec dana sa požarom, dva puta ga stavljaju pod kontrolu, kad odjednom opet sve gori. P.S. Ko će da odgovara za ovo što se dešava u Jablanici? Izgori sve a oni se dole zajebavaju.
Ne placa Bog benzin, vec Turkish bank, eventualno BBI
Da li bi se ovi majmuni nasi sjetili da kupe sta,samo cekaju da im ko sta posudi.oAli zato ugoste ove iz MMF-a i izmole ove da im daju kredite pa onda sve sebi pokupe a ti narode vracaj,pa ni pozar nemas s cim gasiti.
hvala Turskoj jer su ipak ponudili pomoć , a ovim našim nadležnim inače nije bila potrebna jer gori samo nešto više od 30 dana. sreća pa za sutra najavljuju obilnu kišu za hercegovinu, nema boljih helikoptera od oblaka.
ćurka
Ah, pa oni su efikasni samo kad treba pogurati Bakira, ili eventualno koju dzamiju napraviti sa njihovim imenom
krenuli su-nisu krenuli stizu-nestizu eto ih iza brda-nisu ni poletjeli ---a i ovaj erdogan se stiso ko da ce samo sa ova dva helikoptera napadati siriju