Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da su psi krivi zbog ovoga . . . Mrš, majku vam j.e.b.e.m. svima !
Najave iz SDA da će u klubu Bošnjaka zloupotrijebiti i instrument vitalnog nacionalnog interesa, kada dođe do glasanja o nepovjerenju Vladi FBiH koja nema demokratski legitimitet, samo je dokaz više da OHR u ovom slučaju mora iskoristiti mehanizme koji mu stoje na raspolaganju Dejtonskim mirovnim sporazumom te deblokirati procese uspostave vlasti u FBiH.
Šta reći,SDA je uvijek bila bitnija fotelja nego interes građana
Oni su mislili da se mogu ponašati prema SDP-u kao Stranka za BiH prema SDA u onoj bivšoj parlamentarnoj većini, dakle, da mogu iskoristiti ozbiljne političke procese kakav je usvajanje državnog budžeta, biti opozicija, a biti u vlasti. Mi smo jasno kazali kako to neće proći, da nećemo biti dio takve vladajuće strukture, ali su oni i dalje nastavili da glume opoziju u poziciji. S obzirom na to da je SDP dobio mandat, što i u SDA priznaju, da pokuša popraviti ono što se deceniju i pol loše taložilo u državi, mi smo odlučili da ostanemo u poziciji i nađemo nove partnere, one koji drže do svojih riječi i djela.
Apsolutno podržavam prijedlog o izglasavanj nepovjerenja iz razloga što onima koji opstruraju i unazađuju i Vladu i državu nije mjesto da budu dio site
Bori se SDA za fotelje valjda im nece uspjeti, treba ih jednom istjerati iz vlasti i da se ne vracaju vise.
ovi iz SDA... Neka malo da odugovlacimo, da jos koju platu primimo, prije nego nas otjeraju....
Ovi iz NSRZB su muljatori teški
Dovoljno je samo sabrati koliko je SDA u proteklih 17 godina svojih kadrova instalirala u državnim institucijama, u državnim firmama, šta sve ta stranka kontroliše iz sjene i postaje potpuno jasno zašto se žestoko suprotstavljaju promjenama, zašto su bili protiv realnog i racionalnog državnog budžeta
Desnica licemjer
PA bas me iznenadjuje da SDA bjezi od izjasnjavanje nepovjerenju vladi... Ko bi se tako lako odrekao fetalja...