Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
televisa presenta..
@kolji pa stvarno.... čemu se ti nadaš, majmune...?
tupim nozem hahahahah nisu svi srbi isti samo njih 99% haha
hjo bem vas glupe.........pa zar je problem bio prvo pročitati ustav prije predlaganja članova i kako da idiot predsjednik i potrpedsjednici poptišu a da nisu provjerili. Samo u naske :)
Ovo je zajednicka ujdurma CRVENIH KMERA ( SDP + df ). Ovo df, citaj kako je napisano. Mater bi zaje..li, samo vlasti da se dočepaju. Čuj, danas skontali da je manjak bošnjaka. Ko fol niste znali....smradovi
Samo u BiH. DF se smatra stranka koja se bori za "ostale", uzela glasova Bošnjaka, iako nema ni jednog Srbina u Domu naroda, uzurpirala sva srpska mjesta u Vladi Federacije, i na kraju, danas, odbijaju da imenuju jednog ministra iz reda "ostalih", jer se boje da ce biti preglasavani, da ne spominjemo da se Reuf Bajrovic izjasnio kao "Bošnjak", zbog fotelje, čovjek koji je antibošnjak i koji se najvise zalagao za "bosance" i "ostale". Pa ovo je ludilo.
Kad je izaći iz sale onda nagrnu ko volovi kad je raditi onda ih ni na vidiku..!!
Bravo za željka komsica, ublehu, i njegove glasace.
ovaj put fali bosnjaka, ovo je rezultat sto je bake ustupao mjesta i df-u i hdz-u kako god su htjeli bake je govorio moze eto sad fali bosnjaka
Haha, sve mi ovo liči na humorističku seriju "DVA I POL MUŠKARCA" :))))))
Reuf Bajrović nakon godina kreiranja kaosa teorijom o "građanima Bosancima i Hercegovcima" postaje Bošnjak....neprocjenjivo!!!
Evo i ja se povlacim, sin Krive Drine mi je poludio totalno !!! Kopira tatu i moje folove, pa nam je napravio jos jedan profil, a vec je imao i profil Neven, bog zna koliko jos profila, stvarno mi je zao covjeka, podvojena licnost. On kad napise komentar, udje u drugi profil i sam sebi lajkuje, a kasnije ponosan jer ustvari nema pojma ko mu je lajkao :) SINE SLOBODNO KORISTI KIRIVE DRINE, NECE TE TATA VISE ZEZATI
Visak sokaca a sve kukaju nema ih :D A kakve tek eksperte ima SDA-a kad ne znaju ustav!!!
Komšić bišnjačkim glasovima puni fotelje srbima i hrvatima...bravo Mi Bošnjaci kad smo glupi!
Željko Komšiću nemaš ti blage veze. De ozovi opet SDP da ti pomogne oko rješavanja fundamentalnih Ustavom predviđenih odredbi. Gdje ti je pamet bili ili si ko bik glup. Ustav jasan ko dan a i matematika. Mora biti 8 Bošnjaka i nisi valjda očekivao od HDZ da ponude i nadoknade taj deficit? Ako je SDA inenovao 6 jasno je ko dan da si ti morao ponuditi 2 bošnjaka. ALi druže Željko ti si jedna velika ogromna politička ubleha i tim oko tebe još veća.
Jedna vjera prijepodne,druga posle podne.Realna nasa svakodnevnica,nažalost.
Gde je Incko sto nepripreti malo...kako je preplasio onog glavonju covek istraumiran...
Zakon o vanrednim izborima i član da vladu moraju izabrati za 30 dana na svim nivoima. Ako ne odmah nove izbore pa da vidimo. Naravno i opštinske izbore treba provoditi u isto vrijeme sa opštim! Pa da vidimo ko će e zajebavati! Kada pogledaš po čaršiji- kafićima- poslanika ima koliko hočeš, na radnom mjestu u parlamentima, tek po neki! Kada ih vidite u radno vrijeme kako kahvenišu - odmah hin motkom!
Ufatite onog turističkog radnika, on je podoban gdje god da podbacite! Valjda je i Bošnjak?