Zbog elementarne nepogode
0
Odgođeni ispiti na Univerzitetu u Tuzli
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SARAJLIJA Mozes cijeloj tuzli naduvaj jaja :)
Jes\' snijeg pojedince nabio negativnom energijom.. Izađićate malo vani prošetajte, okanite se samo pljuvanja i udaranja po drugima.
VOLIM ELEMENTARNE NEPOGODE :D
Meni nikad neće biti jasni ovi što izdvajaju Sarajevo kao bolje od drugih, ja sam iz Sa, i volim ga neopisivo al brate popustite više sa tim
Ljudi potvrđeno ono što je TV Slon izjavila, evo i Rektorat potvrdio, nema ispiti http://untz.ba /promocije/2011-12/ispiti_obavijest-saopcenje_za_javnost.html
HALO BILMEZI NENASJEDAJTE NA OVE PROVOKACIJE KOJE DOLAZE OD SRBA,PA ZAR STE TOLIKO ĆAKNUTI DA NEMOZETE SKONTAT DA ZELE IZAZVAT SUKOBE IZMEDJU TUZLAKA I SARAJLIJA PA DA SE BIJEMO IZMEDJU KO NAJVECI GLUPANI DOK NAM ONI DRZAVU RAZBIJAJU!DOZOVITE SE PAMETI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
koji ste vi idioti sarajlije ja ne mogu da vjerujem, pa kako uopste imate petlju pricat tako nesto za svoje zemljake. vi ste bas u sarajevu najveci kreteni i seljaci to znaju svi u cijeloj drzavi a i sire. iz sarajeva stizu samo crne hronike i nista vise. ugledajte se na tuzlu, tuzla treba svima vama bit primjer. pozz
ove dislike kom. vjerovatno pisu oni za cije se porodice gore u Sarajevu govori \" da to je ta stara sarajevska porodica, od 1992 god. su u ovdje\" . Tako lijep grad (mislim na Sarajevo) a takvih kretena u njemu ima!!!
Mene bogm stid sto sam rodjeni sarajlija, izgleda da si danas Sarajlija samo ako odesh iz grada vani Nekli novi standard :D
party ALL the weekend!
Koliko ja znam još u Tuzli nisam doživio da se zatvaraju muzeji, biblioteke itd..A u Sarajevu baš nedavno gledam i to HRT1 prenosi kako se zatvaraju muzeji i biblioteke jer raja nije zainteresovana, eto toliko o njihovoj obrazovanosti i zanimanju :)
ne vjerujem ja RTV Slonu ni sekunde... sta je ba kvazi \"sarajlije\" doselili ste se s brda u sarajevo i mislite da je sarajevo nastalo posle 95-te i nazivate se sarajlijama!!!
A neka su odgodjenii ispitii da malo predahnemo od knjige i uzivamo u zimiii .Uhh kad sutra se skupii raja iz mahale pa snjesko ..grudvanje ,sankanje hura hura .Budii se djete u meni.Peace people
a taman sam bio sve naučio... :(((((((
Ne razumijem ove nazovi Sarajlije, smetaju vam Tuzlaci, smetaju vam Zeničani, smetaju vam Mostarici, o Banjalučanima da ne pričamo.. Nije Bosna samo Sarajevo, nazovi vas Sarajlije.
joj kad se pocnu svadjati i prepirati o sarajevu i tuzli i o tome koji je bolji a u oba grada ima s.r.a.nj.a koliko hoces.
Toplo ti preporucujem da odes psihijatru, s tobom nesto nije u redu :) idi dok je vrijeme ili je vec kasno :D