Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo me! Bošnjak sam! Gdje se prijavljuje za Ministra! CV nebitan
IDes li u džamiju? Ako ne ides u džamiju nema nista od funkcije
A sto nas Zeljko jeba sve u pm...Prvo su *** Hrvate sada su krenuli jebat Bošnjake a sve to bošnjackim glasovima. Komsic je zlo Bosne i Hercegovine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je vise postalo smjesno. Reuf Bajrovic borac za "bosance" kada je bio popis sada se izjasnio kao Bošnjak. Pa dokle vise muljaza vasih radi fotelja..
musliamnice postati manjina u vlastitoj drzavi ljudi ove politicare treba popi.sa.ti
smradovi hocejise narod natuci
samo da ove seljacine ustanu iz sarajevski kafica sto glume gospodu bilobi dovoljno da napravimo promjene u zemlji da svu tu bagru otjeramo i ukinemo tolike fotelje.
Malo shvatite da nije u DF-u problem, problem je u HDZ-u koji daje 6 hrvata iako mu je ustavom predviđeno da daje 5.
havaz kaže da je otkazana sjednica i da je DF povukao potpis svog potpredsjednika federacije. Višak srba a manjak bošnja problem :)
na parove razbroj
Željko,, handri Bošnje već 3 izborni ciklus.... Komšić je proizvod SDA 1/1 .......
Naravno, zbog SDA i jeste 2 puta bio kandidat SDP-a za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.
Koje bahato ponašanje zaposlenih u Zastupničkom Domu Parlamenta FBiH cccccccc STID I SRAM DA VAS BUDE niste se još ni osnovali do kraja a već odgađate sjednice i još kakve kurčeve i sta sve ne radite,
A sto li je bah odgodiše, jebo ih miš u šupak. Ja pomislih da ce počet odmah radit kad oni odmah užeše godišnji (odmor). Ma jebo vas miš malehni u šupak usrani neoprani usmrdjeli rutavi čupavi okorjeli.
"ne možemo pustit vutru preko granice dok se ne dogovorimo oko raspodijele fotelja" bakir izetbegovic
http://ustavsrpske.blogspot.com/
nekidan falilo srba sad ih ima viska :-)
Bakir: željko treba nam bošnja :)
jhahahahahhahahahahahhahahaha