Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve mirise ponovo na 90tu, uzas 😞
mirise.......ali do toga nece vise doci......nije vise niko idiot da gine za tudje ideale i dzepove
Ma jok, širiš paranoju bezveze!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kao i uvijek, genocidaši opstruiraju normalno funkcioniranje svega. Fuj pogani!
Nije tuga sto je Bakir glupost izvalio , to svi urade, ali je tuga sto se dotjero on SDA i Sebija u situaciju da niko drugi ni po rijeci nece da kaze u njegovu odbranu.
....evo sad sam se i nasekiro :)
Nakon formiranja koalicije sa Savezom za promene Bakir Izetbegović je poručio građanima: "Nema više Dodika, nema crtanja granica, nema ultimatuma ...."! Ova izjava je bila dočekana sa gromkim aplauzom komentatora iz FBiH na Klix-u!
@mrAdil Jaka stvar presuda Mladiću! Dobiće 126 godina robije i ništa više!
Nikada BiH sa genocidnom tvorevinom zvanom RS neće na zelenu granu. Isto će biti i Albancima na Kosovu ako dozvole formiranje ZSO. Sa Srbima je to tako već stotinama godina. Hrvtaska ih je primila kad su bježali ispred Turaka i onda su zahvalnost uzvratili presjecanjem Hrvatske i pokušajem formiranja "krajine".
Jesu li i oni u anusu lopova Covica?
Ovo je Dojčevele namerno napakovao Bakiru! Nisu slučajno išla ona pitanja!
Ne kontam šta bi mogao biti interes Nijemaca da to urade. Moguće da je Zorica malo solirala za bivšu otadžbinu..bila je izrazito napadna i provokativna.. ali ovo nije za zezu i neozbiljnost. Čak se i SAD uključio preko Glasa Amerike da brani Bakira. Bojim se da se kuha nešto ozbiljno.
@vzp ..tri naroda i tri države, od kojih je jedna Ruska baza, druga islamska država u srcu Europe, a samo treća "nosa europske vrijednosti" ispod Dinare..možete se nadati, al nema od toga ništa...i drugo, od raspada mirnim putem nema ništa..može samo vraćanje ustava RBiH i nastavak rata, ako odustanete od Dejtona.
Niječu državu u ratu i nakon njega, čak i kad je bilo sve po Dejtonu prvih par godina iza rata. Opasan narod i namjere,a po podu se bacaju kad im zaprijetiš istim riječima. Preodgoj ne pomaže izgleda.
Koji ce nam jebat ih mrš u šumsku na budzet i cao
Bakir nije nista rekao sto nije istina, ali istina boli. Srbi godinama laprdaju svi od reda i govore mnogo teže od Bakira, pa je to u redu.Bakir godinama cuti,vozovi prolaze,stanje sve gore,pa vrijeme je da Bosnjaci imaju svoj stav
Najmudriji je u Bošnjaka, tako bar izjavi kod Senada, ko će nego on!
Izgleda da će se zapucati opet😭
POSLUSAJTE KAKO JE KRENO HAOS https://www.youtube.com/watch?v=nIrzImkJiOw
Hitno Senad da zove Bakira u emisiju, neprocenjivo je bogatstvo slušati ga sat vremena! Sve odmereno od reči do reči i duboko promišljeno! Živeo nam brate Bakire još 100 godina!
Trebalo bi da mu daju pitanja pa da snimi govor i odgovore na kasetu , i onda u emisiji samo da otvara usta , da se slučajno ne izleti pa kaže nešto što “misli” . Intervju samo na plej bek . Ovako uživo uvek nešto za.jebe .
@Raspad (sistema) Genijalac je, čudi me da nema nekog konsilijera da mu kaže da nije neophodno da se kaže sve što se misli, da je nekada pametnije prećutati! Relano ga pritiskaju oni ekstremniji krugovi (Cerić, npr) da je tih pa onda on koji se tripuje da je mnogo mudar se izleti! Jako često to radi!
Nešto kontam...😬 Kako li je bilo onim silnim okupatorima koji su nas gazili kroz istoriju sa ovakvim ljudima i političarima...
I sta se ceka? Otkaze po kratkom postupku, kao sto dobijaju i radnici radeci kod privatnika
@BakirBarabaNo1 A platu ce dobiti kad Baja-ronhill proda trezorske zapise.....