Zbog dženaze generalu Deliću
0
Odgođena sjednica Doma naroda parlamenta FBiH
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati jesu dobrodosli i oni su tu, medju nama... a vi srbi mars u ...
poserem se i ja tebi u usta :-) mars u srbiju medju svoje cigane..
multietnicko sarajevo odaje pocast osudjenom ratnom zlocincu. ovo je jasan znak da hrvati i srbi nisu dobrodosli u sarajevu.
Osudjeni ratni zlocinac i ovako se radi?!?! Pa gdje ovo ima? A onog olimpijca suspendovali zbog majice sa osumnjicenim ne osudjenim ratnim zlocincem!!! Poseerem se na ovu drzavu!!!
E,pa Srbi i Hrvati,u pamet se dozovite.........
Ej pa ima li ovo jos igdje u svijetu???? radi odapnuca srmdljivog baliyskog OSUDJENOG ratnog zlocinca parlament odgadja sjednicu... ha ha ha yebo majku pa ovo ni u angoli nema. a lojavcima puna usta multikulturalnosti, suzivota, tolerancije itd.. a idu slavit koljaca konstitutivni naroda u ovom posranom prokletoratu zvanom bih.. ali dani su vam odbrojani nije nicija gorila do zore pa nece ni ova umjetna tvorevina, imat cete 24% pa slavite i bin ladena. Sramota
Nema od BiH nista dok se slave ratni zlocinci i odgadjajuse sjednice zbog njih
vas troje sipu tuki
Jedno G.O.V.N.O. manje...
upravo tako..jos jedan RATNI ZLOCINAC manje..i tako u krug..
Koga ovo jos interesuje osim \"POLITICKO-KRIMINALNE ELITE\" ISPALE IZ SELJACKE K I T E.. JOS JEDAN Z L O C I N A C MANJE NA PLANETI...
ZBOG K.E.R.A SE ODGADJA SEDNICA-GOREĆEĐ U PAKLU,AKO NISI ZAKAČIO 1% KAZNE NA OVOM SVETU-DJ.U.B.R.E KOSTI TI SE PREVRTALE !!!