Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prije bi rekao da je odgodjena zbog prpe da se ne desi Tuzla...
ma oni jedva cekaju tako nesto da mogu odgoditi dolaske na sjednice i ostalo...boli ih briga imaju para i jedva cekaju da mogu ici gdje lunjati lutati i trositi :-)
Zakon o prebivalištu i boravištu državljana Bosne i Hercegovine po hitnom postupku bi trebao da završi etničko čišćenje RS-a.
Prepale se pizde.Ne treba se stoka ni vracati a primanja im ukinuti.Gamad jedna.
kakav parlament takva i kvazi drzava xaxaxaxa
Ma svejedno, održala se ne održala, od njih nema nikakve koristi.
Do sada cu Bošnjaci VTI pokretali 9 puta i svih 9 puta Ustavni sud im e proglasio interes neustavnim sto znaci da je samo trebalo doci do opstrukcije. Evo i ovaj nedolazak znaci to..
Uplasili se demonstracija :P
Hahahahaha,to Bosnje,lažni multietnicari,pokažite svoje pravo lice,nijednu odluku ustavnog suda koja je donesena u korist srba i hrvata niste ispoštovali,a samo kmecite,heljp,heljp,blokiraju srbi i hrvati državu,licemjeri,Davno bi vi uveli serijat i alijinu deklaraciju da mozete,evo zbog čega se mi nikada nećemo odreći entitetskog glasanja,vi bi nas pomeli da nije njega.Teško Hrvatima sa vama.Vi ćete bosnu dokrajciti,samo požurite.
zato ce plate leci na vrijeme nece biti odgođene
zbog nedostatka kvoru šta ?